BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 27, 2010

Sandwichessss :D

27th October 2010

Today was awesomeeee. don't you think so? erkkk.
Making curry puff? just fine
Tapi yang x bestnyeee...too much instructions~!!


Erghhh, Ari, jgn besar sgt, Ari ni mcm kecil sgt je doh ni, Ari, jgn nipis sgt, Ari cuba klu awk tebal sikit yang ni bley x? Ari, npe bentuk dia mcm ni, Ari itu, Ari ini. adoyyyyy =.= hehehe. sorry~!! 


I was seriously like ''Susah sgt, awk buat sendiri lahh??'' eheheh
Tapi xckp la mcm tu, kang kecil hati pulak. eheheh :D


Today was a lil bit hectic for me bcoz I woke up late in the morning -.-
As soon as I reached SMKAA   ada cikgu tggu kat gate. erkkk =.=
Geram betol la...3 org cikgu & pak guard sorang...


One of my friend said..''Cikgu *tot.tot.tot* ke yg tggu kat depan? hahha. awk tau x cikgu tu mmg emo sikit awk" dia ckp gitu~ wahahaha :D


Then, cikgu pun tnye "kenapa awk lmbat?" saya dgn muka innocent menjawab "bgn lambat cikgu"
Pastu cikgu ckp "isk2. bdk ini, ni mesti onl faceB" then, sy ckp "mana ada cikgu"~ 


Seriouslyyy. I woke up late dis morning not bcoz of faceB~!! :D
Something else. haha


Then, cikgu beri borang dimerit, kene la dimerit 5 mata =.=
Dis year first time kene dimerit~ *sighhh -____-


Yang saya pelik bin ajaib tu, cikgu siap boley tnye lagi, npee awk xbagi alasan yg boleh diguna pakai?? means mcm kereta rosak ke?? *nmpk sgt cikgu yg mengajar kte tipu. haha


Saya pun bermonolog dalaman, ''kalau saya bgtau kat cikgu, cikgu nak percaya keee??" selama sy di smkaa ni, kawan sy slalu ckp, "apa la cikgu ni, org bagi explaination xnk dgr"


Hahaha. klu boleyy sy nk ckp jeee, lembu lalu kat tgh jalan, so xkan kteorg nk lggr -___-


Okayy2. then sy terpaksa lalu kat jalan belakang sbb kelas dh start(except form 3 yang sememangnya merempat n lepak~!!) heheh.. yelaaa.. xkan nk lalu kat tgh2 tapak perhimpunan tu, semua pandang kang. ahax  -^^-


Smpi kat dataran minda...dah mula start angkat brg dari bilik masakan yg TERsgt lah jauh nya~!! HAHA. ok.ok. xdela jauh mane pun~ 


Bnyk sgt brg nak kene bwk turun~ haihhh. tapi BEST :D
One of my friend told me, apa kata kita bawak turun je bilik masakan tu, senang cite~
Hahaha. LOL :D


Seriouslyy cakap ni, banyak kali kot kteorg lalu kat tapak perhimpunan tu~ rasanya cikgu yg mengajar dlm klas pun naik bosan asyik tgk muka yang sama je. haha :D ~


Sesampai kat kantin je, mesti ada lagi brg yg nk kene amik lagi~ =.=


PASTU, start by making egg sandwichhhh....yummyyy*
Sedappp keee?? *big question mark there !


*captured




Yeahman..bnyk lagi roti~


Letakkk telur hancur~ 

Sponsored by: Gardenia
*sungguh enak dimakan begitu saja~ 

Rotiiiii :D 


Hectic :) 

Hmmmm -____- 

Ni dah lupa apa kesss :D 

Hahahha :D *xtau npee ketawa~


So, saya hanya mkn satu keping roti sahaja~!! haha :D
Nice but....ehemm2. hehhe


Guys,

Stay tuned k?
Moreee pix to come *currypuffff

Its 12:45am.
Time to sleep dy :D

Stayy tuneddd
Salam :)




1 comment: