BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 23, 2010

Todayyyy :D

Okayy lah kan. HAHA
Just okayyy :)
Okayyyy! :D
Okayyyyy ==''

Okayy, tadi-tadi-tadi pegi Pejabat Imigresen kan, suka lahh :D *mula-mula
Masuk je rasa seronok! 

Pastu pegi la amik borang~
Dah amik borang kene lah isi ==''
Tak kan nak tgk je. haha

Pastu dah isi, Ibu pegi tnya kat org tu 
''Dik, tudung warna putih tak boley pakai ehh?''
Pastu dia cakap
''Tak, tak. cuba tgk ni''
(kat sebelah tu ada tampal gmbar passport yg sesuai. haha. perempuan tudung hitam, lelaki kene pki baju berkolar atau pki kot)

Pastu ibu pun cakap, kan tak boleh. huhu
Ayah pun ckp. Ariana, awk pegi amik instant photo kat depan tu~
And I was likeeeeeee....WHAT?!! -_____________-

Yelakan, instant photo dah lah hodoh gambar! arghhhhhh!
Bukan nak kata sy ni cantik, tapi masalahnya tak best duh klu gmbar passport hodoh :P

Gambar yg amik pki tudung putih tu lagi cantikkkk tau!
Wayyyyy better :D

So, pegi la amik instant photo.
MAHAL gle kot! ==''
RM12 utk 4keping gmbarrr
Amik kat ECM RM10 utk 4keping gmbarr
Lagi high qualityyy :DD

Ermmm, nak-tak-nak kene amik jugak instant photo~
Klu tak, tak dapat lahh eden nk buat passport, kan? :p
HAHA :D

Here's someee 

 Ni gambar passport masa kecik-kecik dulu. HAHA
Comel gak klu tgk :D

 Me & my bro. HAHA
Awwwwww, comelll seyhhh :D
Innocent jee muka waktu kecil :)


Nampak tak ni?
Erghhhhhhh! Zaman Kejatuhan. HAHA
Yg ats tu lagi lawa kot dari yg bawah!
Ni semua sbb instant photo~ -_____-
Tak sukaaaaaa tahu ==''
MARAH NI :D

Haha. kan cantik gini :DD
Comell je kot :DD 

 And tis is my only MOM :D 
Heheh. she's prettayyyyyy and howwwt
Muahhhh. loveee you 

 Ni pun gambarrr ibu lagi. hehehhe
Putihhh kan.kan.kan?

 My little naughtyyy brotha!
HAHA
Degil dah lah tak nak dengar cakap :D
Okayyyy, saya pun sama, puas hati? :p
Hehehhehe

My elderrr brotha! :D
He's handsomeeeee. AHHAHA
Garang gle kot :p

Haha. tu gambar2 nya :DD
Ehemmm, tahu tak lama gle tggu utk nak buat??
Pkul 2:30pm dtg, pkul 5:30pm balikkk~
Huhu
Bukan nak marah ke apa ke~
Tapi service dia serious lembab mcm siput! ==''
Kot~ hehehhe
Tapi saya rasa macam tulahh :DD
Tapi naseb baik ada org tlg temankan 
Bnyk comment kan, teruk betol Ariana ni. HAHA :D


OUH. OUHH!
LUPA NAK CERITA :D


Tadi kan pegi Pjbt Imigresen, pastu, pastu, pastu :D


Mula2 jumpa Asyrafff Adnan, haha
Dia tak nmpak mula2, pastu sy lalu depan dia, dia pggil
Ariana?
HAHA. A W K W A R D :D
Lama duh tak jumpa mu.
Dulu kita selalu share secrets kan kan kan?
Kalau mu ingt r :P


What's next?


Jumpa Mak Nyahhhhhh! :DD
Perghhhhh, sexayyyyyy
Lagi cantik dari org yg betol2 perempuan ==''
Biasalahhh kan, dorang kan overrr :O
Boleh pulak kan, dia tak pakai bra :O
MasyaAllah~
Pastu saya ni pulak g tengok macam tak pernah nmpk ==''


Patutlahh kan, dorang dah buat diri dorang mcm tu, mestilahh nak tunjuk kan, tak kan nak tutup2 pulakk.
Tapi tu dikira aurat dorang jugakkk keee?
Yelaaaa, sbb BENDE! tu kan buatan, so confirm lah tak dikira aurat kan, jadi dorang bolehhh tunjuk sesuka hati jeeee~


Chop, chop! :D
Dorang buat passport, jantina letak apa?
FEMALE ke MALE?
HAHA :D
Itu je yang menjadi tanda tnya,?? nak tnya tapi nanti dia terasa pulak
Pastu marah, abes hilang suara perempuan
Terus jadi garauuuu. BHAHHA :D




Singaporeeeee, wait for me 


Okayyy, dah. byeee2




Aww, sweeeeet isn't? :D


Stay Tuned
Salam 


       

4 comments: