BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 23, 2010

My result.

WelloHello!
What's up? Ceiling's up. hehe.
Kidding ny. huhu
 Talking about my result. Its so sad leh. huhu
Im so frustrated! Frust frust frust! :O
Jealouss sangat kepada sesiapa yg dapat straight A's tu. yang dapat 8A keee. huh! :(

''Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna''
Ni lah jadinyaa. haihhhh
Target 9A! Konon. tapi mmg dah agak takkan dapatnyee~
Tapi actually happy la gak sebenarnya. hehe
Sebab klu kita teruk, ada lagi yang lebeh teruk dari kita. huhu. kann?
I had failureee! :(

Okayy. my result?
7A 1B 1C
It was pathetic. is it?
Ada C
Arab yang dpt C ==''
Terpikir klu drop Arab awal2 kan best? huh
My best friend, she got 9A!
She deserved it anyway. huhu
Im happy for ya`
Tapi ada satu student tu, dia dapat mcm saya lah result dia.
But still, now she's studying at Egypt. amik medic. weehehehe
She's my role model. She's beautiful and brainy. haha
Tak kata pun sapa yang dapat result mcm ni akan jadi mcm dia. Adehhh ==''
Just sebagai penyuntik semangat. penyuntik? betol tak guna perkataan ni? :P
So, kalau dapat result mcm ni pun tak semestinya masa depan takkan berjaya? KAN? :D
So, dont give up! There's still hope in the futureee.
InsyaAllah! :)
''Dont despair and never lose hope''

So.hehe. ni sebelum amik result PMR. huhuhu
Sedih je mengenangkan result. huhu


 So, ni selepas. hehe
Even ada C utk Arab, tapi tapi tapi
I should be grateful daripada takde A langsong! :O
So, tak salah kalau sy happy sikit
Focus more on SPM!
Chaiyokkkkk Chaiyokkk Chaiyokkkkk
Tapi still cemburu dgn straight A's!
Cemburu sangat kat yang dpt 8A gakk. huhu


So, congrats to all my beloved friends!
Flavourrr Loveee :D
Congratulations!


*I smilee like a FAKE DONKEY ==''

Bangga dengan awak awak awak semua! *hancur BM. hehe*


Yea!
Revengeeeee!
HAHAHAHHAA
Gurau je okayyy
Bukan nak balas apa pun
Good way of revenge :P

Stay Tuned
Salam

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

No comments:

Post a Comment