BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 16, 2011

Eenie minnie minny mooreee :)



HelloWello. Salam 1Malaysia. HAHA :P
Hari ini, I woke up early in the morning. haha. Ima not a morning person, tapi hari bangun awl sebab ada exam on Sunday pulak tu! :O


I hateee it so much much much. huhu. the day before dah bagitahu Anissa, weather nak pegi ke tak. Then, dia cakap, nak ponteng ke? kalu kita ponteng rasa bersalah duh. dah lah kena bayar pastu dah daftar nama. lagipun ni re-exam je :P Awk ckp gitu an an an? hehehe. memanglahh re-exam, masalahnya, saya MALAS! :O Besarnyaaaa perkataan tu? kecil sikit eh. Masalahnya saya MALAS! Haha. bincang bincang bincang dgn Anissa, kami pun pegi. hehe. tiba-tiba tadi ada semangat pulak nak pegi :D Baguslahhh kan? :P HEHE. Sebenarnya, bangga la jugak dapat pegi exam. hehe


So, pergi la Re-Exam St. John Ambulans Malaysia kat SMK Air Putih. hehe. every year kot ada exam, tapi entah mengapa hatiku ini berat untuk menghadirinya. ceh ceh! :D Bwuekkkkk. amboihh, ayat.....ahaahaha.
Tapi dah sampai sana. huhu. sedeh sedeh. bukan apa, ramai gilerr kot yang pakai teeeshirt jee. SMK Alor Akar g semangat pakai uniform. haha. tapi atleast ada yang pakai uniform kan? huhu :P

So, exam tahun ni??? SYOK HABIS! :D
Hahhaa. sebab tahun ni, there's no CPR. Kalau tahun lepas kena buat CPR kat patung nama Angie ke apa entah. haha. tahun ni takdeeee. weeeheeee. gumbiraaa. kalau tak kene kiss mulut patung and buat chest compression. It was tiring. penat wooo. hehe. tahu tak CPR tu apa? CPR stands for Cardio Pulmonary Resuscitation :D
Saja je nak cakap mende ni. hehe. nak exam kena la baca buku an? hehee. saya tak baca pun. hentam sajalahhhh. hentam hentam pun pass apa. *hekelehh, bangga je minah ni* tapi tapi tapi Ica tolong. ni buku dia :D


Hehehe. I likee this book. I prefer to read this book than reading sejarah and memorise all in it! ==''
Memang best la tahun ni, tapi yang tak bestnyaaaa kan, tadi tadi tadi kan, sy dtg lambat. hahaaaa. then, kena exam dgn budak SMK Afzan. hehe. tapi tu exam bertulis jeee. tak kesah pon. huhu. tapi jauh dari Ica, dia dah start dulu sebelum sy datang, sooo, kami separateee. dah tak dapat nak mintak jawapan. hahaha xD
Nahhhh, its okayy. one thing about St. John's exam, every year soalan sama! :P

So, dah nak habis tu, kitorang amik gambar. hehehe. Air Putih's tolet, fuhhhhhh. takut :O
So, kami amik gmbar kat cermin depan tandas tu. hahaha


Ica and ME :D
We're St. Johners and we're proud being a part of it! :D
Errr....awk bangga tak Ica? :P


Oh, I hate my smilee there ==''



Just ME! :D
I likeee this pic act causeeee I edit it by myself! :D

So, this exam, harap harap lah pass. dapat kumpul sijil lagi. hehe :D
Okayy, tu je kot nak cakap. hehe. thats all for nowwww.
Eh. waittt-a-minuteeeee!
Ada kontroversi sikit an? ramai cakap St. John punya lambang mcm tanda sali. let make this clear. TAK LANGSONG OKAYY! Sy tak ragu-ragu pun cakap mende ni. hehe. causeeee at every verticals have their own meaning. hehe. kalau tgk betol2 lambang St. John, bentuk tambah yee? which means First Aid lah kot....hehe. kot~

Peace & Love
Stay Tuned
Salam

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 



P/s: Saya ada baca dlm blog Cik Epal. dia tu mmg blogger terkenal. korang tak kenal keee? kesian gilerr kot. haha. dia punya follower. mak aihhh. ramai bebenor! then, dia ada post tntang tips berblogging. dlm tu ckp, kalau nak blogging, entry takyah tulis panjang sgt. hehe. takut org bosanggg. betul tu betul. tapi tapi tapi, sy suka tulis panjang2. heeeeee. so, sy harap my viewer takdelahh bosan yee. becauseeeee sy mg bnyk cakap mcm mak minah, so, bila blogging, mcm2 mende nak tulis. hehee :)

No comments:

Post a Comment