BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 9, 2011

From Penang with Loveeee :')

HelloWelloMellow!
Oh hey. Hyeee there. *waving hands mcm model tu*
Today, just arrive from KL, penat. tak tahu napeee. org kahwin, sy yg penat. Gini, tadi dlm kereta mkn titbits mcm-mcm, pastu tak tido pun. bab tu penat....kot. HAHAHHA. Kelakar la kat KL. Org Penang mai, kecoh rumahhhh! I loved teir slang. haha. seriously. it was fun and....entah. tapi slang Penang mmg best! My cousin lah kelaka. Hehehe. Dia ckp kat sy, Hari ni Intan nk pki anting-anting panjang koceng koceng. HAHAHAHHAHA. kelaka lah. awk rasa? LOL :D Perkataan koceng koceng tu kelaka gila kot. Pahtu, dorang nak g swimming. si Adik sibuk la pegi kejut. Akak, Haikal, Aqil, bangkit.bangkit .bangkit. nak pi swimming. hehe. So, dorang pun bgun. lepas subuh tak tido dah kot. siap siap pki swimming suit. pegi swimming. thennnn, tak sampi 15min dah naik. HAHAHAHHA. Awat swimming pool takde air??? HAHAHHA. Then, my nenek pun ckp. HAHHAA. ooh. under construction lah tu. nampak muka hampa sorang-sorang. mai jauh jauh dari Penang nk mandi kolam, tapi tak kesampaian. HAHA. Pastu saya punya Tok Long ckp, awat hang tak terjun?? baru tahu ada air ke tak... HAHAHHAHAA. Tok Long Tok Long. nak terjun mcm mana nya, air pun takde. tak dapat dibayangkan nak terjun kolam tapi takde air. HAHAHHAA. Lepas tu sy tanya Intan tu, Intan suka makan tempoyak? then dia jawab, HAAAA? Tempoyak, apa tu? mkn dgn roti canai ke?? HAHHAHA. Awhhh.my.geee. cuba bayangkan tempoyak mkn dgn roti canai? HAHAHHAA. Fuhhh. mmg hebattt! Baru saya tahu, org Penang tak tahu tempotak tu apa. hehe. And Penang people just loveeee jewellery! Yes and yes! HAHAA. Betol. Patut la ada cerita mami jarum and all that. haha. tapi mmg best la org Penang! Kalau dorang dtg, riuh rumah. heeee. sukasukaa! They just cant stop talking. heee. yg budak2 la. penat nak layan. seriouslyy, penat! :D Tpi org Penang mmg friendlyyy! Dah lahh baik baik. heeee. sukasuka! Okayy, let make this clear. suma benda sy suka.

 Ni Irdina! :)

 Ni Darwisya. hehe. budak ni kan kan kan. susah nak layan. bnyk ckp :D

Hahaha. suka la posee gini. cutee sgt. tyme ni dia tgh cakap apa entah. haha. And I just snap her! :D
Lovely weh :D Andand, yang pki baju merah kat belakang tu my lil bro. berlari2 dgn Haikal ==''
Dah jerit bnyk kali dah. hehe

Ouh, yg lelaki tu Haikal. He's cuteeee!



Ni Intan. kakak dia. She's a nice girl. really nice! :)
Bukan senang nak jumpa dorang. hehe



Me & Intan :D
Tyme ni depan surau kat Nilai, KL :D






Ni anak dara bersiap. HAHA. Sempat lagi posing. Kami nak pergi rumah org kahwin pastu terus balik  Kuantan & Penang :(
Huhu. rindu lah dorang semua. heeee. rindu sangat sangat sangat! :D
Okayokayy. thats all from now. Im not Penangsian, but Im also cakap bnyk. HAHA. 

Peace & Love
Stay Tuned
Salam

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


No comments:

Post a Comment