BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 23, 2011

Stresss. been there, stilll there! ==''

HelloWello!
The title says it all! STRESS! there must be some kinda way to get out from here! But what?? heee :)
Mak aiii, agak stresss with tonnes of homeweorkks! Bukan nak merengek. haha. merengek? whatever la..bukan nak merengek, tapi masalahnyaaa, semalam (Sabtu) kan sekolah kan? ganti cuti untuk raya Cina..ni yang sy pelik ni...dah cuti tu cuti je laaa an? nak ganti-ganti pulak. haihhhh. tapi takpee. g sekolahh bukan belajar sangat..even the teachers got no mood to teach us! HAHA. naseb la..tapi ada certain guru yang ajar. klu ajar tu ok lagi...sebab datang sekolah nak belajar kan? :P Bukan setakat ajar jee, siap bagi homeworkk lagi..bukan sikit! banyakkk tahu. heeee. agak kegeraman pun *cakap mcm Nabil Raja Lawak tu* sebenarnya, takde la bnyk mana. hehe. saya ni haaa, bnyk sgt tangguh homeworkss, sbb tu bertimbun KOT. bukan tangguh sebab apa, tangguh sebab hari keesokannya takde class. hehe. tu je.... tapi setakat ni homework semua masih sempat untuk disiapkan..nanti dah start tuition, confirm, tidur lambat. huh!! takpeeetakpeee..memang dah lumrah pelajar kot. ni la dia list homeworkss nya! dan jugaaa beberapa yang saya bebel sikit. hehe. al-maklumlah, bnyk cakap an? :p


Above picturee. look at it. what do you think??
Alot of numbers right??
You might think that a day is enough to finish a tonnes homeworkss right? haha. You are so wronggg. I guesss. maaf yee.
I wish I could have more than 24hours a day! I can complete my homeworks with no rushh. PEACE NO RUSH! xD
  • BM-Komsas (Nota dan Latihan)
  • BM-Tatabahasa! mak aiii, malas betol nak buat. hehe
  • AddMath: Combine Function, ada la a couple of quest. couple keee?? triplee fourple semua ada! LOL =='' Tapi chapter ni paling susah. huhu. kenapa paling susah? sebab ni sec chapter yang sy baru belajar. hehe
  • MathMode: Dapat Cikgu Chinese kan? homeworkss confirm bnyk. tapi MathMode best! heee :)  
  • Chemistry: Notes, Lab Report. hehehe. ada buat experiment naphthelene. bestt! terbaikkk. hehe. tapi yang tak bestnya masa tak cukup. hehe. kesian lab assistant kena tolong bersihkan hasil kerja kami. maaf tau! sorrrry :)
  • Biology: Hah! Nak kena lukis cell! heeee. tapi dah siap. senang kacang je KOT! Bagi saya yang tak tahu melukis ni, memang senang. hentamm saja..tapi takdelah hentam sangat. Buat experiment guna microscopeee. agak best *macam jakun je minah ni. haha* mcm tak pernah guna je. betol. best sangat walaupun tak berapa nak nmpak cell tu. cikgu dah tolong adjust dah, tapi still, kurang memuaskan. huhu. sabar jela kan? 
  • Sejarah: Nota! adoiiii! Dah la kena buat dua nota. cikgu suruhh. satu nota kecil dalam kertas. org panggil nota toyol! HAHAHHA. first tyme saya dengar mende ni???? mak aiiii! hahahaha. lawak ahh....tapi saya sendiri pun guna perkataan ni sekarang =='' dua notaaa? which I had'nt done/finish yet since last Wednesday =='' hehhee. cikgu tak marah kan? :P

Rasanya tu jela homeworks saya. huhu. tu JE?? bnyk woo. hehhe. nevermind, it willl be okay. InsyaAllah. bnyk lg nak kena stress. hehe. stress sebab di rejected oleh SBP!! Agak sedeh. tapi dah buat rayuan. huhu. rasanya tak dapat kot. memang susah jadi pilihan kedua ni. Ima not your second choice ok!!! *over je* HAHA. tapi buat gak rayuan. hehe :P Buat kee? tak buat pun rayuan! HUHU!! Takpelahh. stay alor akar pun best apa! besttt wooo. Tapi bila dengar org lain dapat sekolah bagus, agak sedeh la jugak kan kerana mereka managed to get good school. huhu. takpelahh. rezeki masing2 Allah yg tentukan :'(
Oh my stresss, how to cure youuu??? :(
Ada ubat kee? kalau ada ubat mesty mahal kan. hehehe. apa ubat yang paling murah eh?


Kan best kalau ada pil ni? xD

''Always laugh when you can, It is cheaper than medicine''

Huhhuu. oh, panjangnyaa post sy! rasanya smpi di sini sahajalahh. hehe
Bnyk sangat ni! hahaha. bnyk kot :P Al-Maklumlahhh! dah bape hari tak updatee kan? :P Sekali sekala update rasa keterujaannya! :D
I do think my level was stresss still low lagi. hahaha. baru school student kan? belum lagi tahap university. hehe. InsyaAllah dapat masuk university. Aminn!! I can still face my stress. I can handle it. Holdd up! I can i can handle it. haha *macam lagi Never say Never-JustinBieber tu* My stress didn't reach its critical level yet. hahaha. klu dah critical, saya kene pergi SPA! hahaha. teringin nak g spa :D Okayy okayy, I'll stop here. 
 *MasyaAllah, panjangnya! :O
Yang baca tu, janganlah bosan membaca yee? hehe. 

Thank you for your time :)

Peace & Love
Stay Tuned
Salam

♥   ♥  ♥ 


2 comments:

  1. Hehe. sabar itu separuh drpd iman. Sbr menghadapi stress itu pun separuh drpd iman. :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe, ye sayang. tgh sabar le ni :D

    ReplyDelete