BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 17, 2011

Ty, friends :)

HelloWello!
Hehehe. hari ni sangat gembiraaaaa sebab Aida tolong ajar addmath. heee :D
Sukasukaaa! Addmath's chapter is so confusing. haihhh =='' takpee takpeee. usaha teras kejayaan! Tapi lepas Aida ajar tu, dah faham sikit. Alhamdulillah. lepas dia ajar tu, rasa senang je masuk kot. hehe. sebab sy stayback dgn dia, study dalam kelas, kami berdua jee. so, sgak senang la nak faham sbb kami berdua je an? takde lah suara suara yang bising. haha. maaf yeee. Aida ajar tu, ley la jugak concentrate. thanks, kawan :)
Thanks bebanyok! So, as all of you know, I will leave this blog for 4days. hehe. weekends nanti baru sy update balik yeee? hehhe. school today was......fun??? =='' HAHA. entoh lerr~biasabiasa je kot. tapi tadi. hahahha. kecoh je kot. bnyk kali ketawa. tyme Sejarah pun ketawa. pastu gurau2 dgn Shahida & Farzana. hahhhaha. lawak tol ahhh! tetibeee je. hehe. hyper sikit ni. maaf ye. but I miss my friends. huhu. those daysss Korang semua dah masuk kelas lain. kita dah separate, but, its okayyy, yang penting FRIENDS FOREVER. InsyaAllah. heheehe. dah masuk kelas lain tu, dont ever forget us. tapi tapi tapi, secara jujurnya, dah nampak dah sikit2 perubahan :P


Peace & Love
Stay Tuned
Salam

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

No comments:

Post a Comment