BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 24, 2011

matter of fact..

Assalamualaikum. hehe
HelloWelloSwellow!
How was your day? Me? Just fine...nothing interest me.
Bab yg paling best adalahhhhh, hari ni (Friday) the whole day tak belaja. hehe..greatt. Oh, lupaaa, kecuali AddMath belaja..my result? addmath? ehemmmm, phailedd! Perghhh, tak sabar nak start tuition. seriouss kene g tusyen, kalau belaja sendiri kat rumah pun nak watpe...bukan faham pun kan..takpeee, first test, mmg yg blur...tapi kalau dah kes setiap test pun blurr, berat ahh gini! Kene buat apa ni org panggil...alternatif lain, haaaa...hehe.
Okayy, hari ni ada tarik tali and raptai sukan..perbarisan je yg raptai..mmg best. waittt! BEST? errr, tak langsong ohhhkaaaay. tarik tali pun sy malas sikit nak tgk. al-maklumlahh rumah hijau dua-dua match kalah..er, macam bende je tarik....haha *ce kalau awk masuk, Ariana oooii, ingt senang?* ermmm, yeahh, tahun ni Go Green! Tak best nyee lahh masuk rumah hijau. hmmmmm...kalau rumah kuning kan best..macam tahun lepas, juara babe! tahun lepas lah...tahun ni..hmmm. entoh lerr rumah hijau tu..mcm tak best je. Saya masuk perbarisan! cehhh, dgn bangganya. lol. *perbarisan untuk budak kecil laa!* ...dah, biarlahh, sy pegang banner..best apa..haha. takyah kawad, haha. tapi pegang banner pun mcm takbest je! Bukan sy nak masuk pong, cikgu yang pilih.hmmmm, nak buat mcm mana, muka sy layak pgang banner je...org nak masuk lari, tak pilih lakk, dia g pilih yang tak pandai lari..hek elehh, buat la match dulu tgk siapa yg pandai lari ke takk...ni main pilih jerr..kang kalahh, padang mukang! haha. Oh ahaa, tadi apa rematchh sorak SMKAA! Hehehe, St. John Ambulans terpilih, top 5 kot. lol. hihi. tapi rematchh la. hmmm...tak tahu lagi menang ke takk..rasanyaa mcm menang, tapi Silat Olahraga dgn Pandu Puteri punya best gilaa! Ouhh tertinggal, Kadet Polis pun behh! Serious cakap, mmg gempakk ahh! Tapi cikgu dah pilih ayat sorak utk diperdengar dalam kejohanan sukan ni. hehe. alaa, cikgu amik ayat sikit sikit dari group yg bertanding and gabung ayat tuh, so saya pun tahu siapa yg menang. hmmm...tgk jelahh nanti yee. weeee. tadi Jannah g bawak tepung. MasyaAllah minah tu, lol. dia cakap nak baling kat budak yg nak pindah sekolah je..yg dapat tawaran ke sekolah lain tu. last last semua budak dia baling..kecohh je kelas form4 tadi..dgn simbah air nye..bersepahh..korang kene marah sy tak tahu. haha. tapi sy tak main coz pki naju kurung sekolahh, gilerr nak main, kene bebel dgn ibu kang, nahas je..ada gak kene bebel 3hari 3malam. lol. yg main semua pakai baju pj..ngehehehe. Farzana kena, marah kot dia ke Jannah. haha. tulahhh, sape soh pki baju PJ. hehe.
So guys, hari Ahad ni bersamaan dengan 27 Februari 2011 adalah kejohanan sukan SMKAA kali ke-38. hehe. ye kot...so datanglahh tanpa segan silu ye! hehe. kat Stadium Darul Makmur. mmg dijemput hadir beramai ramai..pengetua saja nak bagi kecoh sbb dia tahu ramai budak akan ponteng. lol. budak yg ponteng tu mmg lahh, tak berdisiplin langsungg! haha. takde semangat kesukanan. tak pernah terfikir pun nak ponteng sukan..YEE! Jgn ponteng, pleasee lahh. pahtu bila dtg tu pki lahh sopan sikit..tak pun pki pakaian yg casual je (untuk yg hadir, bukan pelajar) ni ada pulak yg pki dress bagai..jaddah apanyaa? haha. sy cakap je..pelajar pulakk, pakailahh baju sukan yg warna merah atau putih tu. ce bangga sikit..tu jela nak bebel hari ni. Majulahh Sukan untuk Negara! *tetibe* Sports Day is fun and fun and fun. Its tyme to reduce all the stressness and pressure *erkk, maksud dia sama je* and enjoy yourself, Its gonna be awesomee if you participate yourself!


Oh yes, I wanna wish all sports house! 
Green, Red, Yellow and Blue!
The Best of Luck for you guys!
From each representative from each Sports House, yeahhh, do the bestt, hehe. Especially Green Housee! GO GREEN! :)
We're gonna win dis tymee for perbarisan. hehe. InsyaAllah lah..


Tie up your shoes, and show the best performance dis Sundayy! :)

Peace & Love
Stay Tuned
Salam

   ♥   

No comments:

Post a Comment