BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 25, 2011

April 2011, be nice okie?

From the first day of April, ada aktiviti..weee..seronokkk! hehehhe..tak sabar rasanya..April, pleasee be good..huhu..I wish that I manage to get good result in April test and my awesome birthday present evahh! InsyaAllah lah kan..hmmm..hehehe..1st April until 3rd April ada camping sekolah kat Kem Seri Damai..tak pernah pegi sana pong, sy harap dapat gain new experience. eh, tapi this year punya camping, cikgu takde buat flying fox..alaaa..nak flying fox..hehe..mmg best gilerr ah kalau ada..4th April tu, really hope that semua boleh org hadir ke sekolahh..hahaha..emmm, jgn tak hadir pulak ye..then 11th April until 14th April, sy akan megikuti Perkhemahan Kadet Polis peringkat Daerahhhh....weeeee! haaapppyhh..hahahha..saja je nak busybody..sy St.John, bukan Kadet Poils, tapi nak g jugak camp ni..best sangatt tahu..hehe..so, thanks to Kadet Polis sbb bagi sy join camp ni..hihi..segan lah (ngade) hehhe..salah satu sebab utama sy pergii camping ini adalah kerana sy taknak duduk dalam kelas sorang sorang tanpa ada geng sendiwi..urmmm..mesti kesunyian dan kebosanan..(kot) yela, cuba bayangkan, kawan depan sy, tepi sy dan belakang sy, semua takde...hahhaa..mati kutu karang duduk sensorang..so, Farzana cakap, budak lain pong boleh join camping ni..apa lagiii...moh la kita join..insyaAllah, sy dapat jaga diri..hhehhe..bestnya..Ahamdullilah lah dapat pergi..then 22th April to 24th April, InsyaAllah ada kursus Kepimpinan PRS..hehehe..tak sabarrr...tak tahu ke PRS tu apa? Pembimbing Rakan Sebaya ye...hahhah..waiiitttt! Pemusnah Rakan Sebaya sebenarnyaa..lebeh tepat lagi..hahhaha..teruk betol..haha..tak tahu lagi kursus ni buat kat mana..harap harap kat Hotel ke, Resort ke..and nak buat luar dari Kuantan..KL ke..hehe..bukan kandang lembu okay? hahha..baru grand sikit *amboi, demand je lebeh* yelah kan, apa kelas buat kat sekolah je..nak tido kat sekolah..ermmm..haha..apa apa pun, Alhamdulillah lah cikgu ada buat, kalau takde, lagi tak grand! ahahh..apa lah kamu merepek ni Ariana..haha..and second test pong bulan April..grrrr..takuttt! huhu..ok lah..tu je..BYEP!


Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   

No comments:

Post a Comment