BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 25, 2011

Funnneeyyhh, lol

HeoWeoSweo!
Hahaha..okay..these past few weeks, I had nightmares! Warghhhh..grrr...tak thau kenpa..rasanya sebelum tidor dah basuh kaki tgn and muka and gosok gigi..tapi kenapa ada nightmares lagi? siap dah baca doa lagi..org tu bacakan..haha..kenapa ada nightmare..pernah satu kali tu sy mimpi dalam perjalanan nak pergi KL, tetibe singgah mkn pau...makan PAU ok? makan pau kat satu kedai tu..pastu kitaorang semua pegi satu lorong yg misteri..lorong tu warna hijau..kira mcm greener world la..hahaha..lawak tol..tapi tmpat tu mmg gelap gila..tmpat tu mcm hospital org gila..siap ada pak guard lagi..iushhh..takut gak ni..pastu ada daun2 bnyk..then bangunan dia warna hijau mcm penuh dgn lumut..haihh..mimpi semua pelik pelik..then, kat dalam tu, sy sorang je masuk...dah lah bnyk jaring...perghhhh...lepas sy masuk tu, ibu bapa sy pun beredar..kira mcm hantar sy kat situ...lawakkk...sy masuk hospital org gila...perghhh...then, kat dalam tu...nmpk mcm ada cengkerang dalam laut yang mmg besar tahap maksima la cengkerang tu...then, nmpk bnyk ikan duyung...okay...mmg kelakar gilaa...luar nmpk buruk, masuk dalam, mmg heaven gila ahh..penuh dgn air...(tak tahu apa jaddah mimpi pasal bende ni) tapi mmg penuh dgn air...melimpah dari setiap sudut tempat...heheh...aneh bukan? hahahha...then, ada dayang ke apa entah gelongsor sana sini...tapi! tak naked okay? hahhaa...jgn fikir bukan bukan..then, habis mcm tu je mimpi tu...hari ni pulak sy mimpi...keluar jalan jalan dgn Shah Jaszle! BHAHAHAHHA.. mmg lawak sesangat sangat sangat sangat...yela, mengaku okay? mmg minat dia...tapi takdelahh obses sangat mcm sesetengah perempuan kat luar sana...tut tap muncu dalam mimpi sy...hahahhaa...masa sy mimpi tu, dia teman sy g beli tudung...ke shaw entah..hahaa...pastu ada org tu cakap kat saya, awk ni mmg pakai warna ygt dull mcm ni ye, dalam mimpi tu, sy pakai baju chocolate dgn tudung putih. hahaha...boleh org tu ckp sy lame pki baju gitu...hahaha...tapi bende ni berkait rapat dgn kehidupan realiti...sehari sebelum sy mimpi ni, ibu sy ada ckp...awk ni, baju punya bnyk dalam almari, pki jugak warna brown..dah suka warna brown pulak ke? hahaha..pelik gak ni..tetibe dapat mimpi ni..hahha..then, ada image consultant datang tolong sy dgn the way Im dressing..okay, sy mmg tak pandai dressing, so what? hahha..then, tak sempat nak tolong pun...phoooofffhh! sy terjaga dari tudor and ketawa sorang sorang...like seriously! Maybe sbb sy bgun lambat kot...tapi pukul 9am bgun..ok apa...kan? hahaa..mimpi mmg unexpected kan? haaha..sekejap kita ada kat satu tempat tu, then, in a blink of eyes...phooff..ada kat tempat lain pulak..mmg aneh betol..hahha..mimpi mainan tidur kan? haha..masa sy mimpi mkn pau tu, sebenarnya tgh megidam nak mkn pau..serious..dah lama tak mkn..hehhe..hiho..best jugak mimpi Shah Jaszle...hahahahha...dapat tgk muka dia depan mata...tapi dalam mimpi tu, dia lain..dia mcm poyo..tak mcm kita selau tgk dalam tv kan? gentleman lah, macho lahh..haha..tapi dalam mimpi sy, attitude dia relax and slumber..hehhe..takde paparazzi...hhahahhahahhaha..okay, mimpi tu mmg lawak! 

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   

No comments:

Post a Comment