BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 17, 2011

Me + Friends = Awesome!

Assalamualaikum.
HelloWelloSwellow
LETS BE HAPPY! hehehhee..
Nice equation right? Yea..I know..haha..if you guys out there still can believe it, make an experiment about it..the hypothesis absolutely be accepted. hehe. As a matter of course, the combination is like booom! Awesome..trust me..if you seriously dont know whats the meaning and feel the friendship, you are so lame and            you describe it yourself. hehe..
So, yesterday, yeahh, awhsomee! 
Me, Anissa, Aida, Sarah, Najihah, Azmah and and and Fatah..hehe..awwww, thankyou boy :)
Seriously, from morning until evening! warghhhhh...selama 16tahun hidup, ni 1st tyme keluar dari pagi smpai petang..weeeee..hehehe..thankyou Ibu :D
Ni lah Al-Kisahnyaaa..hehe..pagi tu pergi Muzium Seni Pahang..ada exhibition. Tortura which was totally FUN! Get it, just fun okay? Patutlah Muzium ni tak ramai pengunjung, dorang sendiri yang tak tahu tarik pengunjung..huh..sbgi pengunjung kami mestilah nak yg terbaik bila lawat tempat tu..kan? heheheh..bnyk betol membebel..hehe..tpi mmg kejam kan pembunuhan zaman dulu..dorang siap seksa lagi..eshh eshh eshh..apa nak jadi lahh...sangat kejam tau alat yang dorang gunakan..I mean it..sangat kejam! HUH
Okayy, then, after Muzium, ECMall! Yeayyyy..besh giller ahh jalan kaki g sana..hahahaa..sampai takley tido malam sakit kaki jalan bnyk sangat dalam satu hari..fuhh..pegi ECM saja-saja je..ada taekwondo kat sana..haha..hebat gilerr dow! Perlawanan tu..iskk..perempuan tu siap tendang kepala lagi! Fuhhh, hebat hebat! Tendang kepala okay? haha..then, g makan and jalan-jalan..makan kat FoodCourt jehh..habis, susah sangat nak buat keputusan..siap nak e-jus lagi..heh..senang cerita kita semua pergi FoodCourt..hehe..macam macam ada! :D Then, jumpa ramai kat ECMall..ada org tu kan, ramai betol jumpa member dia kat ECMall..siap jumpa cousin dia lagi..hehehehe..sy apa lagi..salam la kakak tu..cousin dia..hehehhee..weeee...segan lah salam dgn family awkk...kihkih..hehe..then, tgk baju kat Parkson..wahhh..ingt nak beli..then, tak jadi ahh..hehe..lepastu jalan jalan jalan dan jalan..hehe..beshh beshh! Dapat jalan sebelah dia lama lama..weee..seronok! Then, taktahu nak buat apa..hahha




Pergi Megamall pulak? yeayyyyy!! JOM :D
Then, jalan lah kaki g Mega..wowoowowoooww.hebat tak? haha *org lain pun buat mende sama kot* hehe..masa kat Mega tu g beli Ice-Cream MCD yg sehengget tu..je! HAHAH..ok latuh..then, dia nak balik dah..hmmmmm..sedeh tahu! Nape balik awal sangat? Dia yg ajak org dia yg balik awal :P Lepas dia balik tuh, makk aihhh..bosang gila kot..nasib baik Ica and Aida ada..hmmm..pergi beli air kat 7E.hehe..sedap sedap..haha..pahtu g beli perfumee..hhaa..Anissa! Since when?? :D HAHAHAHA..kalau sesiapa yg kenal Ica, we know that she will never do this thingy..tapi setiap org akan melalui perubahan rite? heehehe..nothing wrong with that..hehe..Ica beli perfum kat Watson..haha..apa bende entah nama dia..Pollace ke apa entahh...ehhhh, silap..Pucelle..haaa...ye ye..Pucelle..wahhh..agak wangi perfume tu..ingt nak beli sama dgn Ica..tapi perfume kat rumah pun tak pki..hmmm..then g popular then g cari CD lagu.heheh..ingt nak cari yg tak ori punya..yela..murah kan..hehe..tapi masuk dalam satu kedai CD tu..teka harga dia berapa? RM90+ MasyaAllah..bawak ayah g beli pun, mcm dapat...haha..harga sama je gdn CD cite Korea..haihhh..then cakap kat salesgirl tu..takpelahhh..terus keluar dari kedai cd tu..hahaha..mahal giler..mahu tertelan air liur tgk harga dia..sy cakap lah kan..iushhh..mahalnyaa! :O Salesgirl tu jawab..ini ori punya maaa..then, sy ckp oohhh....hahaha..jgnlah contohi sy ye? beli la yg ori tau korang semua..walaupun harga cekik darah :/ erkkk..* ckp mcm ni, kene saman kang baru tahu* HIHI..Masa awk balik tu, dapat jumpa adik yg comel gila tu..haha..serious comel mcm adik sy..weeee..haha..*waittt..adik sy tak comel langsung, k?* hahaa..kejam sungguh la..rasanya tu je nak ceritaaaa..lol..hehe..sy ingin megucapkan terima kasih kepada semua kawan sbb sudi keluar semalam..sgt sgt sgt seronokk..and and and..kan best kalau semua boleh pergii..kan??hmmmm..takpee..tkde rezeki..haihhhh :( And you, thanks for colouring my day with rainbow! Ok, tu je nak cerita...BYEP!
P/S: Do you know how much much much and much I miss you? :'(



Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   


No comments:

Post a Comment