BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 25, 2011

She is just a trash

HeoWeoSweow! :)
Hehehe..korang faham ke apa mende yg atas ni? erhhh..sy pun tak faham..ingt sedap tgn je menaip. hihi..okay..summary of this whole mundane week..cakap pun mundane kan..mestilah boring gila..yeap..exactly..huhu..haaaa, result SPM SMKAA tahun ni mencatat keputusan yang paling terbaikkk. hehe..tumpang gembira lah kan..hmm..dorang 1st batch yg dapat Rancangan Khas..ok la..mmg patut pun terbaik..pengetua gumbira gilerr..hmmm..sape tak gembira..kan? lol...okay, ni nak tanya sikit ni...apa perasaan korang kalau kawan korang suka sgt berubah mood? tapi mostly, of course la bad mood kan? grrr..its irritating tahu..tak suka la..one of my classmates, Im not kinda like to become her friends (apa betol ayat ni, BI dapat B first test), hmmm..tapi dia tu kadang2 baik..bukan totally baik, tapi ok la..haha..jahat betol..her name, I dont think it should be publicized..biarlah rahsia..dia ni,haihh..tak faham betol perangai dia..sekejap baik..nanti sat sat, berubah mood..mulalah nak jeling2 kat orang lahh..cungkil biji mata baru tahu..haha..pastu pandang org mcm nak makan..mcm tak puas hati sangat dgn sy..hmmm..tak faham betol la..mmg susah lah kan nak puaskan hati org, kan? lol..tapi awk siapa nak sy puaskan hati awak? hahahhaa no offence...jahat sungguh ayatku ini..hmmmm...awak manusia, sy manusia..tak ada apa yg sempurna..sy tahu sebenarnya awk cemburu dgn sy *perasan habis lah minah ni* haha..cuma awk taknak mengaku..sy pun tak tahu kenapa awk cemburu..its ridiculous..your life are totally better than mine..its obvious..itu apa yg sy nmpak..hehe..awk ni budget eh? takyah la nak jadi uppish person sangat..nanti meninggal, kene balut dgn kain kapan jugak..heh..sama je semua..tanam dalam tanah gakk..So, tak payahah nak berhasad dengki dgn org..hehe..dan YES! Sy gedik, sy mengaku itu..semua perempuan gedik ok..for your information..and thats bring to you, yourself also! Awk pun gedik gakk!! HAHAHAHA..seriously..tanya semua orang..tak percaya, tanyalah sendiri..okay, tu je nak bgtahu awkk..sy tahu mmg awk takkan baca post ni..because you dont even have a blog! *Ariana, sesuka suki je*

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   


No comments:

Post a Comment