BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 25, 2011

.examination.

Assalamualaikum :)
Well, tajuk kali ni, exam :|
How was your exam? ME? Dont need to ask! -.-
It was aweeeesomee..I got too many grade..haha -.-
Masuk Form4 mmg gini ker? or Im just too dumb for all this..
Arggghhhhhhh, Im stress thinking about my result, seriously stress. I can see that many people are smarter than me, well, atleast, they got higher marks than I only manage to get! I must improve myself for better..just put all aside and focus to my midyear exam..InsyaAllah..I must study around the clockkk! AHAAAA, teacher ajar perkataan ni tadi..grrr..kalau study duapolohempatjam tapi tak bijak gak wat mende?! hehe..

Macam mana nak bijak kan kepala otak eh?

Practice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfectPractice make perfect

Yes, I admit it..practice make perfect! But then, I dont really like to practise myself..seriously dont..ahaaaaa, OK! I found my weakness dy, I must practise my self..haha..i envy people who manage to score in their exam..not a bad intuition..its kinda motivate me to do better next..well, in the meantime, Im going to tuition at TEGUH :) Same goes to last year..but I dont really like lastyear's math teacher..she talks alot! I dont understand her technique at all! Well, I got A's in Mathematics but that definitely not because of her, she really talks alot..well, in addition, she kinda loved to talk with boys student..haihhh -.-'' BUT, she always advice us (her student) about Islam..alwayss..keep on reminding, nak PMR, jgn lupa buat solat sunat and all those..kkkk, thats what I like about her..just that..hihi..Im kinda outofthetopic! -.-
Selalu gini kan kan kan? huhu..thats all for now..thanks :)

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


   ♥   





P/S : I MISS YOU SO MUCH :)

Sunday, April 24, 2011

.How he hate JustinBieber so much.

Assalamualaikum :)
lama tak update, kan? Past few months ni, mmg dah malas nak update blog..seriously, malas! 
-.- Ni pun nak update pasal something..hehheh..read above title, hahaa..Ya, guys..I have no idea why they hate Justin Biener so much! Especially, si dia tu! Grrrr, kenapa awk tak suka Justin Bieber? Duhhh, awk ni kan..geram tau..haha..boleh awak cakap, I prefer Micheal Jackson than Justin Bieber. Halohh, awak lebih minat MJ yang buat hidung palsu tu? hehehe..accept the fact that Justin Bieber is loved by many people, sayang :P
Yes, last night, he text me..our conversation :)
ArianaFatah

Saya nak gosok gigi sekejap ye?
Okay :)

After 15minutes++

Dah ke?
Yeap, tgh buat apa ni?
Jap ehh, jap tau..saya nak tgk Justin Bieber jap..hehe
WHAT!! Justin Bieber? Ewwwww :/
Syg -.-
Yes?
Nothing.
Tgk la dulu Justin Bieber ye? Saya nak g kemas buku jap..

Am not replying his text..HAHAHAHHAA
After Im done watching Justin Bieber performance in YouTube..he text me..and I started to being childishh..hihihi..sape tak merajuk, okay? huhu :P

Oh and yes, did you watched Justin Bieber One Less Lonely Girl? OMG! That gal is so damn luckeyhhhhhh! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!~~ Serious bertuahhh! >.< Nak jugakk! *over* and and and and..dia pegang Justin Bieber okay? walawehhhhh! Eh, ada alas okayyyy? Grrrr..jealous nih..and and and..Justin Bieber sing for her! He touched that gal punya chin okay? wow! HAHAHA..serious..sweetest moment everrrrr! Mesti girl tu tak kan mandi..hahaha..Then, lastlast, Justin compliments her! GOSHHHHHH! Dia dapat shaked hand dgn Justin!?!?!?! Like!@#$$%^&*%$! Nak jugakkkkk..hahaha..Justin Bieber pakai glove okay? tak bersentuhan pun...nak jugakkkk! :'O HAHA, its gonna be awesome if I can go there! HEHE, Im not even asking my mom..dah tahu takkan dapat punyer...tapi serious..because of JUSTIN BIEBER, I know what is fanatic fans is..I guess Im one of them..hihi..and yeahhh, you should see that gal smile's! Sampai ke telingaaa! HAHHA..
I think I can read her lips..she keeps on saying OHMYGOSHHHOHMYGOSHHHHHOHMYGOSHHH! 
I love you Justin Bieber..Thankyou so muchhh..I love you co much..thank you youu! OHMYGOSHH, again -.-
*Ariana, cakap je jealous* AHHAHAHA :D
Well, Im happy wif that girl..seriouslyy! Oh goshh :D
Tgk la kat YouTube kayy?

I LOVE JUSTIN BIEBER SO MUCHH! :'D
.Sorry my dear.
I know how much you hate him :D

Peace & Love

Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   






Saturday, April 9, 2011

grandmahhh :)

Asemekom! (jgn tiru yang ni, ye?) tak penuh pahala
Assalamualaikum! heeee :)
Hari ini, nenek saya dtg Kuantan..weeee..gembiranyaaaa! HAHA, mesti kan korang fikir..apasal lahh perempuan cantik lagi manis dan ayu minah ni, nenek datang rumah pun nak kecoh? wahahaha..biarlahh..sesungguhnya saya ingin berkongsi kegembiraan..okay, anda boleh muntah ye? :P ..HEHE..mesti esok pergi pantai..spot utama, Pantai Telok Chempedakk..yeapp, nenek saya kalau balik Kuantan mesti mesti mesti dan mesti akan lepak kat pantai..amboihhh..lepak? hahaha..mesti makan angin kat pantai...haha..al-maklumlah, kat KL mana ada pantai..kesiankan? haha..punylah besau bandar, pantai pun tak ada..kalau lah ada pantai kat KL kan, mesti kotor..wahahha..org KL kan , biasalah tu..bukan kutuk! Sekadar renungan bersama..ceh! HAHA..agaknya kalau ada pantai kat KL, kat situ pun dorang nak dirikan bangunan..atas pantai tu! wahahaha (over) Ok lahh, itu je kot nak cerita..heheh..

My nenek. Lovee you! HAHA :D

Haha, dia tidur sini sehari je kot..cehh..dia mana boleh duduk Kuantan lama, katanya BEKU! Tak keje nak buat..hahaha..esok nak balik dah dgn ayah sekali..huhu..sedehh! atleast, dtg sekejap, kan? hehehe..dan lagi satu! next next week, sy exam! WAAAAA! Tak study benda lagi..kihkih..second test, kali ni, sy akan try buat yang terbaikkk..chaiyokkk! (sejak bila pulak saya guna bahasa ni?!) Okk..InsyaAllah, sy akan buat yang terbaik..tapi rasanya, kali ini punya result pun               kot..hahaha..jangan jangan..kata-kata adalah satu doa..eh, tapi saya bukan cakap, saya tulis? HIHI..ting tong betol..sila jangan fikir yang bukan-bukan ye yang bende hitam tu? LOL..kbai :)

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

   ♥   




Friday, April 8, 2011

Kiss - Keep it simple and sweet :)

Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh! :D
Saya berada dalam mood gembira ye sekarang? (so what?) hahaa..saya tidak menyangka ada orng yang buat birthday surprise untuk saya. hahaha..sesungguhnya, ia menjadi satu kejutan yang teramat sangat sungguh! Gembiranya babe..haha..okay, pada hari Isnin 4 April (yang merupakan birthday saya) ibu saya ajak sy pergi ECM hari Jumaat, katanya nak beli barang (konon) cehhhh, bab jalan, saya apa lagi, OKAY! HEHEE, hari Jumaat, 8 April, pergi a ECM, ibu cakap dia nak belanja makan kat Black Canyon..hihi..apa lagi? JOM! haha..then, masa nak pergi jalan tu, BAMMMMMMMM! Terjumpa siapa? Si dia yang kacak macho dan comel tu..ahhahaha..uishhh, malu lahh! (over) baju kita colour sama..haha..best kan? hihi..awak ni betol lah kan? sy tanya awak tgh buat apa..awak boleh cakap Sy ada kat rumah ni, tgh duduk..amboi, pandai tau menipu :P Tup tap tup tip tup top, jumpa kat ECM :O Tyme tu, mmg terkejut gilaa! dah lah keluar pakai sempoi..tak sempat nak cantik2..hahaha..memang panas muka ku ini menahan malu dan sebak dan terharu yang tersangat! LOL..then, kita pergi makan kat Black Canyon..huahuaha..saya duduk sebelah awak ye? wangi bebenor! hehe..saya duduk senyap je tyme tu..ahaaa..masih daam keadaan terkejut ye? hahaa..awak berbual dgn ibu saya mcm setahun tak jumpa..lol..padahal baru dua kali berjumpa :D Then, makan makan makan.....jalan jalan jalan jalan jalan sampai penat kaki (act tak penat pong) hahahah..lepas tuh, pergi Baskin Robbins! woahhhhhh..awak belanja saya ice-cream cake chocolate yang tersangat AWESOME! Goshhh, korang semua patut cuba ye BR punya ice-cream cake, mmg terbaik dari ladang..haha..tunggu selama 10minint sebelum potong cake..lol..keras ya amat! susah gila kot nak potong..hahahha..hancur cake tu dibuatnyaa..sebenarnya ice cream dia yang keras..frozen sangat..berapa tahun agaknya dia menetap dalam fridge? (over la tu sampai bertahun) grrrrr..serious sedapp ya amat! Ya Allah! Terima kasih lah kerana memberi ku peluang untuk menikmatinyanyaaa! hheheh..tyme tu saya sempat tanya Ibu, bila masa pulak ibu plan nak buat surprise ni? then, Ibu jawab, dah lama dah..2 months rasanyaa...and I was like, lamanyaa..hahah..terharu jap. tapi yg pasal cake tu mmg dia punya idea. kenapa awak sweeeet sangat? hihi..cake BR lagi maha dari cake SR? haha..lagi sedap pulak tuhh..sesungguhnya inilah cake termahal pernah sy makan selain SR..hihi..

BR cake :D


And again, look yummayhh..it is btw :)


Oh and yeah, ribbon tu pun boleh makan gak act..cuma taknak je..
chocolate pieces kat tepi tepi tu kan kan kan, sedap gilos :O HEHE


Thanks alot my dear :)


Serious cakap, mmg sedap gilos ice cream cake BR! dgn kepingan chocolate kat tepi tu..fuhhhhhlawehhh..yang minat chocolate tu sudah pasti akan terliur ye? haha..ice cream punya lah belambak..then, ada sponge cake kat bawahh, hebat kan? hahah..(kagum sangat, jakun agaknya) saya berterima kasihhhh sesangat kat dia sebab belikan sayaaa cake yang sgt sedap ini! Saya sangat sangat sangat sangat berterima kasih!  Awak, terima kasih sangat tau? awak ni terlalu sweeeet tahu tak? hihi :)

Then, ibu telah meninggalkan sy dgn dia kat BR tu deduaan..pukul 6:30pm ibu datang menjemput saya..hahaha..awak tumpang sy kan? hihi..best gilos dalam kereta sesama. then, dah sampi kat rumah awk tu, satu lagi kejutan..what a small world! what a very small world! sebenarnya dulu, saya selalu selalu selalu lalu kat rumah awak sbb jiran awk tu kawan ibu saya..wahahahah..Im shockeddd! seriously shocked..tak sangka langsung dulu saya selalu lalu kat rumah awak..what a small world! sudah sudah lah tu dgn small worldnyaa..hahhaa..disini, saya ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih yang amat sangat kepada Ibu saya, Roziana Bt Sulaiman dan si dia! :D Thanks alot for today! I meant it, it means alot to me! Trust me, its alot! Goshhhh, Mohamed Al-Fatah, kenapa awak terlalu baik? Saya memanjatkan kesyukuran kepada yang illahi, Ya Allah, syukran! syukran! syukran! Terima Kasih Ya Allah untuk semua ini! :) Sweeeeet memory, and yeah, this is my precious moment. and the best and awesome birthday surprise I've ever had! (sebelum ni, takdemaknanya nak kejutan, kejutan) haha

p/s: If you're reading this, I just want you to know that Iove you so much, and thank to Allah because grant you in my life! I owe you alot this tyme :)

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum




   ♥   

Wednesday, April 6, 2011

matter of fact, camping ;)

HelloWelloSwellow!
Gosh, lama gila kan tak update blog..kesian blog ni..dah berhabuk dah. haha..so, SMKAA camping...masa registration tu, mmg eager lah kan..hahaa..masuk je dalan bus, tak habis2 suruh bus jalan cepat..haha..(bukan sy yg cakap, org yang eager sgt lah kan) sampai sana! HAHAHHA..agak melopong mulut tgk keadaan ye, mmg tak sangka! tyme tu jugak rasan nak balikkk! grrrr..mmg best la aktiviti..tapi bab khemah mmg hancus..1st April-3rd April, tak tidur nyenyak langsong! Tahu tak khemah kitaorg cemana? yg open concept tu..dah la takde penutup, main terbukak je...mmg geram gila bila dapat..dgn katak nye merata! dgn sarang semut nye! dgn cengkerik nya! dgn spider besar nya! dugaan dugaan..mmg dugaan sesangat...bab semut tu tak boeh tahan..geli tgk dia bersarang...dgn ulat bulu nyaaa! Kem Seri Damai mmg ter......! HAHA..bnyk sangat serangga..geli..then, bila masuk sana, kene lalu kawasan hutan..mmg hutan la kawasan dia..pastu bila dah sampai..amik nahhhh! Tahi lembu FRESH punya, merata..jgn ckp, mmg merata..yg dah kering pun ada! Ada abg form5 tu cakap, ni tapak perkhemahan ke kandang lembu? hahaha..lawakk! Oh ya, and khemah sy, betol2 sebelah tahi embu...goshhhh! Another torturing moment..and the most awesome part is, tempat tidur saya, sebelah je dgn tahi lembu, okkkk! Jauh SIKIT lahhh, takkan dekat sangat -.- And as usual, 1st day, mmg tak mandi..hahahhaahhaaha...ok ok.. act mandi pukul 2am! Tyme tu takde org kan? so, mandi la tyme tu...air dia, mak aihhhhh, sejuk beku takat negative berapa entah (over) mmg best mandi pagi pagi..hahaha..ni bukan setakat pagi je..awal pagi..then, tidur, mmg segar dapat tidur..well, act bukan tidur pun..hahahha..gila apa nak tidur..takut spider masuk telingaaa...padahal padahal padahal, Wahidah kata sy tidur mati..haha (mmg betol pun) kawan sy tidur siap pakai anak tudung..haahha..takut benda masuk telingaaaa..bilik air mmg jangan cakap lahh kan..dissapointing! Open concept gak! Takde bumbung ok? Hello Ariana, kalau nak selesa sgt takyah pegi camping..hahaha...(cakap kat diri sendiri) Tapi, agak agak lah kan. takkan takde bumbung kan? lol...dgn dinding dia retak nyaa..kalau org intai cemana, dgn bilik air semua tak boleh pakai! bayangakn bilik air ada 4, satu pun haprak, takde elektrik dan takde air..sumber air, cuma air paip yg ada kat luar tu...haihhhhh...nasib nasib...(bnyk betol comment) So, malam 1st tu, makan maggi curry berapi..takde maknanya berapi...saja je propa..makan dalam khemah..hihi..mmg best..then, dah makan tu, buat apa entah..ahaaaaa, sentri..sy jaga pukul 4am - 5am..takde maknanya nak menjaga..tyme tu tgh membuta....hahaha...agipun takde org yg jaga..takut sy nak berjaga...dahlahh khemah sy, belakang tu, mmg hutan...grrr...takut oouhh..

Well, second day, penat tak terrkata!  HEHEHE..bnyk aktiviti yg menyeronokkan..ada treasure hunt, latihan kawad, jungle trekking, river crossing, backwood, night walk, culture night..so, mmg best! Sebelum masuk hutan tu, mmg squad tu dah bagi warning kat kita org, dalam hutan ni kene jaga bahasa, jangan celupar and all that..then, dia suruh masukkan seluar dalam stoking...takut pacat...heh..geli betol! HEHE..part paling best adalah...*drum rolls* river crossing and jungle trekking..terbaik dari ladang..AWESOME ok?! :D Goshhhh, terlalu awesomeeee! Sy nak lagi...wahahahha..tapi tyme jungle trekking and nak tunggu turn river crossing tu, kerengga merata! Dah la besarrr..like seriously, besarrrr! HAHA..takut gak dia masuk baju...seriousnya..besar..takutt..trek masa jungle trekking tu bahaya..pokok berduri nya, dgn ada buluh nya..mmg adventurous sungguh la..hehe..river crossing..WOW! BEST GILOOOOOSSSSSS! Tak terkata bestnyaa...air mmg dalam dan deras..kene pegang tali untuk seberang..air paras dada...perghhhh...hebat kan? hahaa..mmg hebat..dah lah tanah licin! tanah liat kan? entah.kot..mmg licin gila! hehe..sy rasa kalau sy terlepas tali tu, mahu dibawa arus..hehe..tapi mmg two thumbs up! Squad yg jaga kita org tu, semua sporting and ting tong sikit..so, takde la pressure sgt...kene turun curam..hahhaa..sliding tu! terus masuk sungai...sejukk! Then, as usual, tak lengkap kan kalau tak pakai mask? hahaha..semua kena pakai mask, then, muka mcm zombie! :D Lepas 1st river tu, kena seberang anak sungai..seriously, bau sampahhh! Mana taknyaaa, ada sampah dlm tu..bayangkan, kitaorg semua mandi air sampah..hhehe..hebat kan?! HAHAHA :D Then, river crossing lagi..yg 2nd ni, mmg bahaya..arus kuat gilos..dan sejuk..haha..serious cakap, menggigil duduk dalam tu..mulut pun...terketar ketar..serious sejuk..dorang cakap, masa yg 2nd trip tu, tali tu cabut..huhu..naseb baik semua selamatt..squad tu mmg hebat lah jugak kan..dapat seamatkan dorang..haha..then, lepas 2nd river crossing, jalan dalam hutan balik..jalan jalan jalan, amik nahhhh! Baik punyaaaaaa...kene guling dalam lumpur..mmg sedap lah kan? hahaha..serious kene guling..pastu merangkak...warghhhhhh...masa 1st tyme tu, dengar org yg 1st buat..jatuh je dalam lumpur tu, bunyi mcm tahi lembu jatuh...hahahaha..tahu tahu jelakan betapa pekat dan likatnya lumpur tu..satu badan penuh lumpur...bila dgr je, kitaorg semua mcm...WOOOOOOOAHHHHH! Serious kuat :O Hahaha, tyme ni redha jela badan dah kene lumpur....geli tahu tak? dah la berbau...yuckkkkkkkksssss! (tapi buat jugak) haha, kene la tunjuk macho, kalau tak buat kang, rugi pulak bayar kan? (alasan) AHAHA..mmg seronok sangat! HEHE..then, masa nak balik tu, serious sy lari! HAHAHHAHA, berlari tersangat laju kerana berebutkan bilik air nak mandi....sy org kedua sampai..tapi! org paling last yang keluar bilik air...HUH..geram giler...semua g rampas air..jaddah apanyerrr! tak boleh nak sabar langsung..HEH..budak asrama, biasalah tu, dorang ingt khemah tu bapak dorang punyer...haktuihhhh! SESUKA SUKI je..pentingkan diri sendiri betol..


THen, malam tu ada Culture Night..hehhe..St. John punya persembahan entah apa2..hahaha..serious entah apa-apa! :D dgn tak practice nyaaa..ada tema..tema dia, Sayangi Alam Sekitar! Kita orang buat siap ada org sesak nafas lah, bagi CPR lahhhh..haha..lawak gilos..rasa mcm memain je buat benda ni...then, malam tu ada BBQ..agak sedap lah jugak..pastu tidur...haaaaaaa! Part ni paling best ni..NIGHT WALK! Serious serammmm! Cikgu kejut pukul 1:30am...hahaha..dgn mata masih layu, pakai sweater..jalan pun mamai lagi tyme tu..sikit je org yg terpilihhh..hhaha..maybee sbb tak cukup masa kot..So, sy yg taknak ni terpilih! Yg nak tak dapat, yg taknak pulak dapat..heh..geram sungguh lahh..cikgu cakap, perempuan boleh jalan pair, lelaki sorang2..sy jalan dgn Farzana..perempuan ada 36org je..kitaorg pair yg ke 4! Ce bayangkan, dah lah takot, dapat pulak awal2..huhuh...so, jalan2..tyne tu berdebar Allah je yg tahu! Nak terkeluar rasanya jantung ni! Tyme melangkah tu, mcm2 bunyi ada..grrrr..seramm..dah ah tepi semua hutan..then, sy jalan nonong je..mmg taknak pandang tempat lain..serious gelapppppp!! Then, dgr ranting patah!!!! Tyme tu, mmg kecor perot habis lahhhh! Yg sy nmpk hanyalah pocong! IYEEEEEE! Pocong..haha..tapi korang, jangan lah percaya..pocong ni dorang buat..tyme nampak pocong tu, mcm2 baca..heh..then, dia pergi  goyangkan pokok tu! Mak aihhhhhh, sy pun jalan makin laju...then, pocong tu mcm nak kejar kitaorg..warghhhhhhhhh...!!! Apa lagi, menjerit lahhhh kitaorg..sebenarnya tahu, dorang yg buat, tapi dalam keadaan gelap gelita tu, tak fikir mende dah! Mmg takut gila! Then, dah habis menjerit tu, Farzana pulak g cakap, Janganlahh buat kita org mcm ni...hahahaha..tyme tu sy nak tergelakkk lah, tapi kena tahan, kita mana tahu bende tu betol ke tak, kan? buatnya betol? amikkknahhh! haha..kecot perot..then, dah sampai tempat tu, semua org berkumpul..warghhhhhh! Takut..lelaki kan kena jalan solo kan? dorang standard je jalan..mcm takde apa yg berlaku! Mmg berani betol! Tabikkk springgggg! :D Then, masa berkumpul tu, dorang cerita lah, sebenarnya mcm2 ada! HAHAA, ada kain putih terbanglahhh, beruk ikut dari belakang lahhh, ada orh duduk mencangkung kat tepi tulahhh, ada permepuan duduk bersila tgh jalan lahh..huhu..mmg takut! Then, ada org suluh lampu kat muka...makk aihh, nasib baik kita org tak kena..maybee sbb dia tgk kitaorg takut sangat kot, hehe..tapi tyme ranting tu mmg serious takut! Grrrr, ada org ikut dari belakang, fuhhhh! Then, FYI, dalam yang terpilih tu, sy dgn Farzana je yg menjerit..wahahahahha..malu betol..kihkih..then, dah semua org samapi tu, kene lalu balik jalan yg sama, pukul 3:45am baru habis..tak sempat org lain nak buat..tyme balik ramai2 tu, lagi takut..mmg rasa lain gila..serious lain..huh..then, sampai khemah, cikgu kira bilangan, semua cukup, basuh kaki, apa laggii, membuta balikkk! :DD


Then, next day, cerita lah yg kat sesiapa yg tak dapat nak Night Walk tu, dorang semua tak puas hati sbb tak dapat..haha..dorang tak rasa..pagi tu ada kawad kaki..untuk GO, Polis mng, untuk NGO, St. John Ambulans mng! HEHEHE, bangga kejappp..St. John mng kawad..hebat lahh..hahaa..then, ada telematchh, tyme telematch tu, sy tak join, g kemas khemah semuaaa..grrrrr, baju basah, berat beg jew..then, pergi makan..pastu, ada penutupan..tyme penutupan tu, ngantok gila! HAHAHA, pengetua cakap syok sendiri kat depan, kita org semua dah lah ngnatok, naseb baik dia tak cakap panjang berjelaaa! HEHHEE, then, penyampaian hamper..then, balikkk! Kesian St. John dgn PBSM, kita org terpaksa tggu 15minit untuk bus sampai..HEH, cikgu pun satu, g reserve 4 bus je! Mana cukup..adoiiii..bila dah sampai sekolahh, semua dah balik..hahaha..tinggal bebrapa org je yg belum balik..ohh ya, tertinggal, supposed kena masak sendiri, sy tak masak langsongg.haha..malas! :D


So, tu jelahh camping tahun ni, yg takbest cuma khemah yg kitaorg dapat -.-
Entah apa2, dapat yg open concept gitu..adoihhh..hehee, overall, best! ;)




Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


   ♥