BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 31, 2011

Wordless Wednesday


We're busted :O

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


Sunday, May 29, 2011

HO-HO-HO-holidayyyy!

Assalamualaikum! :)
HEHEHEHE, yeayyy! THE TITLE SAYS IT ALL!
Its all about holidayy! GRRRRR, serious happy, ok..lagi happy, NO ADDMATH HOMEWORKS! Thanked God! YEAYYY! Alhamdulillah!

SCHOOL'S OUT!
SCREAAAAAAMMMMMMMMMMM A SHOOOOOOOOOUUUUUUTTTTTT!


Okay, gambar ni takde kene-mengena pun :)


Okay, serious over excited! WEEEE :)
Hehe, I dont why am I so damn happy!
Alaaaaaa, tapi tapi tapi yang tak bestnyaaa, naik sekolah dapat result...mesti terukkk, haishhhhhh..hehehe, tadi kat sekolah dapat Postponed-Birthday-Present daripada Farzana! Thankssss babe! LOVE YA`! Well, bukan nak kata lah kan, saya mmg suka dapat birthday present lambat! :) HAHA, dapat dah syukur :P


And, maaf sebab lambat, internet ada probs so, post ni sepatutnya di-release kan hari jumaat, tapi terpaksa di-save as draft...hehe..maaf lambat! :)



Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum

Friday, May 20, 2011

Short update

Assalamualaikum..
Hehe, hyeeeee! How are you my readers? *mcm ada readers je*
Kkk, next week ada exam lagi..just more to serious subject! Ohh, Biologyyyy! Bnyk nak kene baca..kalau ada skop kan best..uhuk uhuk :)
Takpe takpeeee, last minute nanti ramai la yg akan share skop..lol......well, secara jujurnya, saya tak rasa yang saya boleh jawab Fizik..tak faham sepatah haram pun yang Sir Mat ajar..hehehe..sorry to say la Sir! :) HAHA, cikgu selalu cakap mcm ni Salah sy lah sbb saya anggap awak mcm budak Universiti, takpe..lepas ni sy akan treat and teach awak semua mcm budak 16tahun..thanks memahami, Sir..the problem is, you never teach us like we are University's student or 16y/o student! LOL..hahah..I just cant pick up what are you tryin' to explain..weeeee..notjust me, but the whole class, I guess..hehe..takpe takpe..I believe yu are a very good teacherr..yeahmannn..bnyk nak kena study, well, not to say, AddMath mmg confirm hancusss! Study ke tak study ke....sama je kot..Ima such slow learnerrr :( Frankly told, daam class mmg faham apa yang cikgu ajar, kalau cikgu bagi latihan pun managed nak solvekan, tapi bila exam...things are the other way round..Im sorry Teacher Khairiyah..huhu..rasa mcm result kali ni akan turun..InsyaAllah, I'll try my best! OMG! Ada good news!


|
V


|
V


|
V


|
V


|
V


|
V

SCHOOOL BREAKS JUST AROUND THE CORNER! YEAHHHHH ;) 

Come`on! Happy lah sikit..hehehhe..Dont you guys fee happy?  Oh peh-lis, siapa yang tak happy, kan? One week of school left, but pity..need to end this school day with exam! URGHHH..nahhh, its okay, yang penting cuti 2minggu okay? haha..yeahhhh..Im so looking forward for this upcoming breakk..woooohooooo :)) Balik sekolah, mesti otak berkarat..haha..selalu gitu..mesty blurr..sure sure punyalahh :)

Now, I realy need to focus and put alotahh effort on my midyear exam :)
Wishh me luckk everybodyhhh!
Well, this is supposed to be a a short update, ryte? haha

Those sweets looks yummy, nak, bolehh? :))
Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


Wednesday, May 18, 2011

Nananana~

Assalamualaikum!
Goshhh, lama gila gila tak update blog kan kan kan? hehehe..well, busy dgn midyear exam..nak buat cemana..huhuh
Awak awak, awak ni plastic kan? euuuwwww, gedik gilew okie? duhhhhh! Tolong lah eh eh eh? JEALOUS CAKAP JEALOUS! Grrr -.-
Kkkk, tak best pun cakap pasal dia..
Tadi kan exam Sejarah, Cikgu Amir pergi bagi jawapan! betol pulak tu..hihi..thanks Cikgu!
And tadi masa exam Sejarah, nak dekat habis masa kan..then, kitaorang pun bising bising lah kan, then cikgu cakap,  Eh eh eh, senyap sikit, kalau ye pun nak tiru, perlahan perlahan sudah...mmg best kalau setiap kali exam, Cikgu Amir jaga..hahahah..kan? best lahh..and tadi masa exam Pendidikan Islam, serious tak boleh fikir! :O Habis, mesti markah jatuh..haihhh, tadi pening kepaa sangat sebab tak rehat..kuikuikui..salah sendiri..tapi ada ke patut exam Sejarah dgn Agama sekali! Mmg masak lah kan nak baca..hehe, k, sampai sekarang masih fening --' Malam ni ada tuition AddMath, esok ada exam addmath dgn chemistry! Korang, wish me luckkkk! Kkk, taknak ada fail dah kali ni..well, act, gerenti ada fail..huhu....InsyaAllah sy akan update blog ni dengan lebih kerap, eh? maaaaf la..busy dengan sekolahh, student yang cemerlang, kan? ok. muntah jap -.-

GoodLuck untuk korang jugakk! :)

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


   ♥