BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 18, 2011

Nananana~

Assalamualaikum!
Goshhh, lama gila gila tak update blog kan kan kan? hehehe..well, busy dgn midyear exam..nak buat cemana..huhuh
Awak awak, awak ni plastic kan? euuuwwww, gedik gilew okie? duhhhhh! Tolong lah eh eh eh? JEALOUS CAKAP JEALOUS! Grrr -.-
Kkkk, tak best pun cakap pasal dia..
Tadi kan exam Sejarah, Cikgu Amir pergi bagi jawapan! betol pulak tu..hihi..thanks Cikgu!
And tadi masa exam Sejarah, nak dekat habis masa kan..then, kitaorang pun bising bising lah kan, then cikgu cakap,  Eh eh eh, senyap sikit, kalau ye pun nak tiru, perlahan perlahan sudah...mmg best kalau setiap kali exam, Cikgu Amir jaga..hahahah..kan? best lahh..and tadi masa exam Pendidikan Islam, serious tak boleh fikir! :O Habis, mesti markah jatuh..haihhh, tadi pening kepaa sangat sebab tak rehat..kuikuikui..salah sendiri..tapi ada ke patut exam Sejarah dgn Agama sekali! Mmg masak lah kan nak baca..hehe, k, sampai sekarang masih fening --' Malam ni ada tuition AddMath, esok ada exam addmath dgn chemistry! Korang, wish me luckkkk! Kkk, taknak ada fail dah kali ni..well, act, gerenti ada fail..huhu....InsyaAllah sy akan update blog ni dengan lebih kerap, eh? maaaaf la..busy dengan sekolahh, student yang cemerlang, kan? ok. muntah jap -.-

GoodLuck untuk korang jugakk! :)

Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


   ♥   

No comments:

Post a Comment