BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 20, 2011

Short update

Assalamualaikum..
Hehe, hyeeeee! How are you my readers? *mcm ada readers je*
Kkk, next week ada exam lagi..just more to serious subject! Ohh, Biologyyyy! Bnyk nak kene baca..kalau ada skop kan best..uhuk uhuk :)
Takpe takpeeee, last minute nanti ramai la yg akan share skop..lol......well, secara jujurnya, saya tak rasa yang saya boleh jawab Fizik..tak faham sepatah haram pun yang Sir Mat ajar..hehehe..sorry to say la Sir! :) HAHA, cikgu selalu cakap mcm ni Salah sy lah sbb saya anggap awak mcm budak Universiti, takpe..lepas ni sy akan treat and teach awak semua mcm budak 16tahun..thanks memahami, Sir..the problem is, you never teach us like we are University's student or 16y/o student! LOL..hahah..I just cant pick up what are you tryin' to explain..weeeee..notjust me, but the whole class, I guess..hehe..takpe takpe..I believe yu are a very good teacherr..yeahmannn..bnyk nak kena study, well, not to say, AddMath mmg confirm hancusss! Study ke tak study ke....sama je kot..Ima such slow learnerrr :( Frankly told, daam class mmg faham apa yang cikgu ajar, kalau cikgu bagi latihan pun managed nak solvekan, tapi bila exam...things are the other way round..Im sorry Teacher Khairiyah..huhu..rasa mcm result kali ni akan turun..InsyaAllah, I'll try my best! OMG! Ada good news!


|
V


|
V


|
V


|
V


|
V


|
V

SCHOOOL BREAKS JUST AROUND THE CORNER! YEAHHHHH ;) 

Come`on! Happy lah sikit..hehehhe..Dont you guys fee happy?  Oh peh-lis, siapa yang tak happy, kan? One week of school left, but pity..need to end this school day with exam! URGHHH..nahhh, its okay, yang penting cuti 2minggu okay? haha..yeahhhh..Im so looking forward for this upcoming breakk..woooohooooo :)) Balik sekolah, mesti otak berkarat..haha..selalu gitu..mesty blurr..sure sure punyalahh :)

Now, I realy need to focus and put alotahh effort on my midyear exam :)
Wishh me luckk everybodyhhh!
Well, this is supposed to be a a short update, ryte? haha

Those sweets looks yummy, nak, bolehh? :))
Peace & Love
Stay Tuned
Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment