BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 27, 2011

Anissa Abu Khalid :)


Happy Birthday to you,
You live in a zoo,
You smell like a monkey,
and you look like one too.. hhahahahhahhaha

EHHHHHH! Silap lagu dowhh --,
Balik semula mehh..

Happy birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Anissa,
Happy Birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Hahaha, baru betol

HAPPY BIRTHDAY TO ANISSA!
How are you there? hmmmm...mesty happy kan..meet new friend that is much brilliant, new teachers..new life, new new new...all newww! *ter jealous pulakk*
Awak sambut birthday kat sana mcm mana? mesty dpt surprise en en en? suka ahh tu. hahahaa

Ica, you have always been with in good and bad, haha, betol la kan. thankyou so muchhh.huhuhu. I really need you to make me understand in my studies. hhhuu, what to do, what to do..haihhhh..
 You are a part of so many of my happiness, and I want you to know how special you will always be to me. Friends Forever

Happy Blessed Birthday, my dear friend :)
Semoga Allah memberkati kamuuuu!
OUHH, present, balik Kuantan claim eh eh eh? haha..
Sejak awk duduk jauh ni kena la beri present kan, kalau windu boleh tgkkkk -,-
*okay, sila muntah*

This is for you, cute kan? haha :D
Kalau takde budget sangat, saya bagi ni jelahh :P

Love, me 

Thursday, June 23, 2011

Dinner with Sultan, zenith :)

Assalamulaikum.
Rabu lepas ada hari kooperasi! Mcm apa je kot..PUM Bukak gerai, saya join sekaki, tlg buat ice blended. hehehe..tapi ramai yang comment ada yang manis sgt, ada yang tawar sgt. hahahaa..tapi bila buat utk cikgu, okay pulakkk. hahahha, cikgu buat thumbs up...then, bila semua org dah ramai, mulalah hectic gila...smpi tak cukup tgn woooo! OKAYY, sorry sape yang dapat ice-blended tak sedap..sesungguhnya setiap manusia ada kekurangan...and mulut orang, kita tak boleh tutup..haha..serious ckp, saya terasa :') BHAHAHAHHAHA *emo kan*
Kay kay kay, dgn keadaan yang st penat Rabu tu, balik pukul 5! Saya dalam keadaan busuk dan bepeluhhh..yaiyyyyykkss..haha..tapi dia jalan tepi saya tak bising pun tntg keadaan yang saya busuk tu..thanks awakk! HEHHEE, and balik balikkk! Text Jess Minn, nak ajak Naabihah pergi Zenith, dia ckp tak bolehh, I should inform her one week earlier..! LOLLLS!  ANDDD! I was likeee.........whattttt?? TAKKAN SAYA NAK PERGI SORANGG! ONG OMG OMG! HAHAHA, and saya kuatkan semangat untuk mpergi sorang2! ALONEEE! Kan best kalau Anissa ada..boleh temankan saya...then, dalam 5:30pm dgn baju tak gosok lagi! Terus on iron and gosok baju..LALALA LALALA LALALA~ and I must to gosok baju kurung! leceh sungguh lahh sbb its traditional attiree..gahhh..then, dalam 5:5opm start mandiii..hehehe...bapak sekejapnyaaa! Sbb nak kena ada kan sana sebelum pukul 7pm..mak aihhh..keluar bilik air dan solat terus tukar baju kurung..masa tu dalam pukul 6:30 dah...uhhhhh, nak pki shawl..mula2 tak confident, sbb first try ni kot. hehe..then, AHHHHH, sarung jelaaaaa..then, dalam 6:53pm otw pergi Zenithhh..awwwww, takde yang best pun..masuk sana ada org tolong bukak pintu..wahahahahha, rasa mcm VIP lak kan..dah masuk tu...WHATTHEEE? asal blank sgt...sape yang tlg rekabentuk Zenith ni..lobbyh dia..mak aihh, kosong...hahhaha..jahat kan? haha..tapi mmg cantik la..5star hotel kot..hehhe..kaykayy, masuk tu...BLURRRR HABISSS! Mana nak pergi ni???? WARGHHHHHH, panas dah muka ketakutan dan malu...ada pulak sorang pakcik ni usha semacam jeee! EUWWW, miang gilerrr, sambi senyum2 ak tu..huhh, nasib baik, ada sorang mamat dtg..

Dia: Ye cik, boleh saya bantu?
Saya: ERKKK! *buat muka shockk* kat sini sepatutnya ada function ehh?
Dia: Ouh, yang makan2 dgn Sultan tu eh?
Saya: *monolog dalaman* mana den tahu apa2, dorang ckp cuma ada St.John punya je..dan saya pun ckp..AAH, ye ye. yang tulahh
Dia: Oh, cik pergi tingkat 3...ikut saya

........then, dia pun iring saya pergi lift. haha......
Mcm best pulak xD
HAHA, then lepas tu, dia pergi. saya pun naik lif sorang2! DUHH, seram okayyy? semua cermin! Pandang atas, tepi, belakang, cermin! WARGHHH, nasib baik tingkat 3 je..then, masa dah smpi tingkat 3 tu, lif tu mcm lekat...saya panic ni! RUPANYAAAA, dia mmg gitu, slow sikit.. hahaha.
THEN, dah bukak lift tiu...mcm rusa masuk kampung..wowwwww! HAHAH, mewahnyaaa :D
Then, cari la kan ballroom tu, eh, eh, eh, eh, mana ni..ada pulak satu makcik ni, ADIK, ADIK TAHU TAK MANA WASHROOM, saya mcm! Aduhh, tak nmpk ke muka saya yang lost ni. haha..then, saya ckp la tak tahu kan? kang ckp tahu kena escort makcik tu pergi tmpat lain pulakk..lagi bahaya..haha..

THEN, saya nmpk ada ramai org kat satu ballroom ni..and saya naik hairan, ehhh! TAKKAN KAT SINI..okayyy, lupakan..call Jess Mynn bnyk kali..habis credit I tau. huhu..saya dah lah guna line digi..thennnn, saya turun balik...jalan2 kat lobby, mamat tu dtg lagi..

Dia: CIK, boleh saya bantu..
Saya: Oh, haa, saya tak jumpa pun ballroom tu?
Dia: Buat muka hairann..hahaa
Explain explain kat dia...dia bawak saya naik tingkat 3 balik.hahhahaha

LAWAK TAU! --,
Buat malu jekan.......

Masa dah smpi kat tingkat 3 tu, baru saya tau..OUHHHH, ni tempat tadi. ahhahaha
Nampk Jess Minn. haha..

Saya: Thanks ehh. hehe
Dia: Its okayy
Saya: Maaf tau..
Dia: Haha, where did you go actually?
Saya: Senyum dan terus pergi..malu saya nak cerita kat dia..haha

Dah jumpa Jess Minn tu, masuk laa! WOWWWWWOWOWOWOOWOWOOWOWOWOWWW! HAHAHA, okayy, takdela cantik mana..biasa je..haha, nama dia Cashmere Ballrooom. wow..mmg best lah kan..hehe..masuk tu duduk atas meja..ada org tlg bukak kan napkin tu..hahahhahahahahha, lucu lahhhh! Mamat india yang tolong buatkan. iskkk --. haha
Then, tggu Sultan dtg..lambat woooo..buat penat je dtg awl -.-

Then, baru saya tahu ni sempena sambut Birthday sultannn...ahahha, saya darim semkaa, wakil St, John..tu jee...ramai orang tu. haha..
Then, tggu makanan smpi, lambat seyhh. hha. then, makan2...desset diaaa! MAKK AIHHH..sedapnyaaaa!...JUMPA SENIORR! Kak Aina dgn Kak Adly Lyra..hehe..dorang dari UMP.. bestnyaa dah masuk universiti kan? huhu..hehe..dorang ajak pergi solat..hehehe..surau dia..maik aihh..sejuk gilaa! HAHAHHAA, pastu amik wuduk pki terompahh..kayyy tu pun nak cerita kan..haha
Then, dah makan tu masuk dewan tu balik..dorang tgh bagi anugerahh. haha..then, ada cake la..bla bla blaa..saya BALIKK! --.
Bosan lah nak tggu Sultan potong kek..kayy kayy kayy..tu je nak ceritaa. haha

A full credit to my mom for giving me her permission utk pergi dan terpaksa ponteng tusyen. haha
 & Jess Minn for inviting me..1Malaysia kan..
Hahahha..dan masa persembahan tu ada org nyanyi lagi jiwang and guess what? GUESS WHATTT! Sultan menangis...omg! HAHA, that song really touched his heart, well, i guess..how funny is that? haha
Balik dalam pukul 11 lebey kot..

Tu jelahh nak cerita..hehehe..
Peace and Love
Stay Tuned
Assalamulaikum




Sunday, June 19, 2011

amore



LOVE IS REALLY A SUPREME FEELING.
FANTASTIC! :) 



Sunday, June 12, 2011

gleesome, Langkawi island :)

Assalamualaikum :)
Wish all my readers had a gleeful week, yo!
Hehehehehe....sorry, baru nak update blog pasal holiday ke Langkawi! AWESOME (Ha Ha) --,
Serious out-of-dated, kan? hehehe, nak buat cemana baru ada masa nak update blog ni..Okay, lets make it quick and easy andTrip to Langkawi, yesssss...i called it Island of Chocolateee! Sewious muwahhh and bnykkkk! :D

8:oopm: Naik bus pergi KL
11:30pm: SAMPAI KL, ayah tggu kat sana...singgah jap kat Gombak punya tmpat makan..ingtkan nak mkn Burger King..tutup pulakkk! MAK AIHHH..pukul 12 dah tutup..cepat kan? =,= Then, saya mkn mee sup! SEDAP :D Then, perjalann ke Kuala Perlis bermulaa :)
5:30am: Bukak mata, masih di highway..hahahaha. Then, wow wow wow wow, smpi kat Perlis, wow! Nampk sunriseeee! WOW, Just bayangkan eh, bgun pagi dalam kereta, dekat highway, nmpk pemandangan yang sgt indah..sangat indah iaitu matahari Pagi...ingt nak tangkap gambar....den terlupa pulak nak bawak Canon!! (HA HA, padahal takdee) :D
Then, dalam pukul 7:30am sampai kat Jetiiiii! RAMAI WOAHH, pergi beli ticket feri..dapat pukul 8am! Alhamduillah lah kan,smpi smpi terus dapat ticket...hehehe.....naik la fewi.........FUHHHHHHHHHHH! SEJUKKKK GILOSS! Nasib baik bwk sweater :)
HEHE.
Kay kayyy. dah sampi kat Pulau Langkawi dalam 1jam tu...best la jugakk..hahaha..tggu org sampai..ayah rent kereta kat sana..kalau tak susah la nak berjalan, Langkawi kan dah maju :D Sampai dlm pukul 11am..so..tgk hotel..mak aihhhhhh! Taknak la ckp kan......huh....Nama Resort tu, Langkawi Boutique Resort, ermmmmm, malas nak ulas panjang2. Kay kay, smpi sana naik cable carrrrrrrrr! WOWOWOWOWOWOWOW!
Menakjubkan! Agak gayat lah jugak kan...hehehhehe...then, ada lah jugak pergi certain tempat..hehhe..island hopping lah paling best sekali kan? HOP HOP HOP! :D
Ni gambarr ;D

Cable car :)

Pemandangan, terbaikk!
Masa mandi kat Tasik Dayang Bunting! :)
Best gilaa. Me and my brotha.

Ahhhhh, nyaman sgt kat sini *bak kata Azmahh*
Angin kuatttt! Sebenarnyaa sejuk gila!

Ni kat Jeti :)

Cable car lagiiiii. haha :D Tinggi gila kannn?
365meter dari atas, tinggi kan? GAYAT woahhhh :D

Island Hoppinggg! Tggu turnn :)

Langkawi, the best :)

Kat Jeti, tyme ni dah blik nak balik dahhhh..uhukkk :(
Bag yang sy bawak tu, penuh berisi chocolateeee :D

OTW balikk :)
Bye Pulau Langkawiiiiii

HEHEHE, briefly, ryte? ryte? hehe...
OUHHH, chocolateee. ahhaaa, hehehe

OTW g sana...hehe*ohhhhh, tak sabittt :D*

Yeahhh ;D

Yummmyyyy! ;D

My favourytee :)

Hehehe, ada certain pix tak letakkk, maaf yea yea yea :)
So, this is it, Pulau Langkawiiii :)
Weel, a vacation recently or frequently means that the family goes away for a rest..
And, A vacation is ike love, anticipated with pleasure, experienced with discomfort and remembered with nostalgia :)
I enjoyed my vacationnn! WEEEEE :D
Walaupun bercuti dlm Mesia jeeee :P
OH OHOH, TOMORROW IS SCHOOOL DAYYYY! YEAYYYYYYYYYY! *what?* --,


Peace and Love
Stay Tuned
Assalamulaikum


Friday, June 10, 2011

Slam-bang. duh?

AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA! Can I laugh? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHA. Seriously, Im not somebody to that person, but one thing dude,
YOU GOT NO TASTE AT ALL!
Oh come`on lah! Come`on! Come`on!
Takde orang lain lagi ke kat dunia ni, haaaaa?
Ya, I know, dont judge a book by its cover, but.....uhhhh.......that person really disgust me, alot :)

No butthurt kay everybody? HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA. Peacee
Can I laugh again? HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH! WHAT A NEWS! *okay, saya pulak yang terlebih*

Kbye 


Alhamdulillah, Now and Ahead :)

Assalamualaikum and a very good....morning :)
Its 1:50am and Im still awake! GOSHHH, nama pun cuti sekolah.hehe.
Just a sprinkle of update, came back from Langkawi, takdo maso den nak meng-update blog...nanti2 lah cerita, eh eh...homeworksss, tak siap pun lagi..hehehe....btw, Langkawi was DAMN AWESOME! I-MEAN-IT-LIKE-SERIOUSLY! Korang patut pergi Langkawi, and balik2 brought a tons of chocolateee!!! I mean this alsooo, warghhhhhhhh! My weight! I guesss, naik 2kg kot!!!! Serious bnyk mkn chocolateee! Kat sana cirit-birit!!! *ok, saja nak cakap, entah mengapa excited sgt, every details nak sebut...opsssss*

Okay, okay, okay!
WELL, its 10 JUNE 2011
Seganlahh kitew nak sewbut, mengapew tarikh ni adew! ahakss *amboih, gedik gilos*

You've helped me understand a lot of things people don't think I understand or think that I'm allowed to understand which is what is making me a very strong person. I have a lot more respect for love and people who have it. To be mature, you have to be an adult. But to be in love, you have to be nothing but a human being with a heart. That is very much true. No ones parents should prevent their children from falling in love with someone because of their age and it's not allowed. You can't stop love, and you defiantly shouldn't put your own feelings on hold because someone is telling you "You're not allowed to love him because you're too young." You are everything to me, my life really, and I'm not going to give that up. I can't live without a life.

Dear, you are one of a kind and how people can say the things they do about you is beyond me. I don't understand why people don't see you the way I do. In my eyes, you are the most amazing person. You understand me and care about me more than anyone else has ever even thought about. You are so caring, and wonderful. You're lovely. We have a healthy relationship that is going to last a life time because you and I are willing to work at anything that needs to be worked at.

Fatah, I know now that what we have is so very truer because I can see myself in you. I can see us in you, in your eyes. 
Although sometimes I question things, deep inside I know that you are the only one for me. When I'm not with you, you are the only one I'm thinking of. Everything about you tells me that we can be together forever. Only you can make me feel like time STOPS when I'm with you. Only you can make things better when it feels like the end. Only you can be the one to smooth my fears away. For this I'm grateful and I hope you never leave. I love you.  

Thank you for your friendship and for being there when I need you. Whenever I am down, I can think of you and it seems to work. Thank you.

And and and, one more thing, you are so handsome! WHY? :)
Thanks for the whole 11months experiences, Alhamdulillah :)

Everything is precious, to me.

Peace and Love
Stay Tuned
Assalamulaikum