BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 23, 2011

Dinner with Sultan, zenith :)

Assalamulaikum.
Rabu lepas ada hari kooperasi! Mcm apa je kot..PUM Bukak gerai, saya join sekaki, tlg buat ice blended. hehehe..tapi ramai yang comment ada yang manis sgt, ada yang tawar sgt. hahahaa..tapi bila buat utk cikgu, okay pulakkk. hahahha, cikgu buat thumbs up...then, bila semua org dah ramai, mulalah hectic gila...smpi tak cukup tgn woooo! OKAYY, sorry sape yang dapat ice-blended tak sedap..sesungguhnya setiap manusia ada kekurangan...and mulut orang, kita tak boleh tutup..haha..serious ckp, saya terasa :') BHAHAHAHHAHA *emo kan*
Kay kay kay, dgn keadaan yang st penat Rabu tu, balik pukul 5! Saya dalam keadaan busuk dan bepeluhhh..yaiyyyyykkss..haha..tapi dia jalan tepi saya tak bising pun tntg keadaan yang saya busuk tu..thanks awakk! HEHHEE, and balik balikkk! Text Jess Minn, nak ajak Naabihah pergi Zenith, dia ckp tak bolehh, I should inform her one week earlier..! LOLLLS!  ANDDD! I was likeee.........whattttt?? TAKKAN SAYA NAK PERGI SORANGG! ONG OMG OMG! HAHAHA, and saya kuatkan semangat untuk mpergi sorang2! ALONEEE! Kan best kalau Anissa ada..boleh temankan saya...then, dalam 5:30pm dgn baju tak gosok lagi! Terus on iron and gosok baju..LALALA LALALA LALALA~ and I must to gosok baju kurung! leceh sungguh lahh sbb its traditional attiree..gahhh..then, dalam 5:5opm start mandiii..hehehe...bapak sekejapnyaaa! Sbb nak kena ada kan sana sebelum pukul 7pm..mak aihhh..keluar bilik air dan solat terus tukar baju kurung..masa tu dalam pukul 6:30 dah...uhhhhh, nak pki shawl..mula2 tak confident, sbb first try ni kot. hehe..then, AHHHHH, sarung jelaaaaa..then, dalam 6:53pm otw pergi Zenithhh..awwwww, takde yang best pun..masuk sana ada org tolong bukak pintu..wahahahahha, rasa mcm VIP lak kan..dah masuk tu...WHATTHEEE? asal blank sgt...sape yang tlg rekabentuk Zenith ni..lobbyh dia..mak aihh, kosong...hahhaha..jahat kan? haha..tapi mmg cantik la..5star hotel kot..hehhe..kaykayy, masuk tu...BLURRRR HABISSS! Mana nak pergi ni???? WARGHHHHHH, panas dah muka ketakutan dan malu...ada pulak sorang pakcik ni usha semacam jeee! EUWWW, miang gilerrr, sambi senyum2 ak tu..huhh, nasib baik, ada sorang mamat dtg..

Dia: Ye cik, boleh saya bantu?
Saya: ERKKK! *buat muka shockk* kat sini sepatutnya ada function ehh?
Dia: Ouh, yang makan2 dgn Sultan tu eh?
Saya: *monolog dalaman* mana den tahu apa2, dorang ckp cuma ada St.John punya je..dan saya pun ckp..AAH, ye ye. yang tulahh
Dia: Oh, cik pergi tingkat 3...ikut saya

........then, dia pun iring saya pergi lift. haha......
Mcm best pulak xD
HAHA, then lepas tu, dia pergi. saya pun naik lif sorang2! DUHH, seram okayyy? semua cermin! Pandang atas, tepi, belakang, cermin! WARGHHH, nasib baik tingkat 3 je..then, masa dah smpi tingkat 3 tu, lif tu mcm lekat...saya panic ni! RUPANYAAAA, dia mmg gitu, slow sikit.. hahaha.
THEN, dah bukak lift tiu...mcm rusa masuk kampung..wowwwww! HAHAH, mewahnyaaa :D
Then, cari la kan ballroom tu, eh, eh, eh, eh, mana ni..ada pulak satu makcik ni, ADIK, ADIK TAHU TAK MANA WASHROOM, saya mcm! Aduhh, tak nmpk ke muka saya yang lost ni. haha..then, saya ckp la tak tahu kan? kang ckp tahu kena escort makcik tu pergi tmpat lain pulakk..lagi bahaya..haha..

THEN, saya nmpk ada ramai org kat satu ballroom ni..and saya naik hairan, ehhh! TAKKAN KAT SINI..okayyy, lupakan..call Jess Mynn bnyk kali..habis credit I tau. huhu..saya dah lah guna line digi..thennnn, saya turun balik...jalan2 kat lobby, mamat tu dtg lagi..

Dia: CIK, boleh saya bantu..
Saya: Oh, haa, saya tak jumpa pun ballroom tu?
Dia: Buat muka hairann..hahaa
Explain explain kat dia...dia bawak saya naik tingkat 3 balik.hahhahaha

LAWAK TAU! --,
Buat malu jekan.......

Masa dah smpi kat tingkat 3 tu, baru saya tau..OUHHHH, ni tempat tadi. ahhahaha
Nampk Jess Minn. haha..

Saya: Thanks ehh. hehe
Dia: Its okayy
Saya: Maaf tau..
Dia: Haha, where did you go actually?
Saya: Senyum dan terus pergi..malu saya nak cerita kat dia..haha

Dah jumpa Jess Minn tu, masuk laa! WOWWWWWOWOWOWOOWOWOOWOWOWOWWW! HAHAHA, okayy, takdela cantik mana..biasa je..haha, nama dia Cashmere Ballrooom. wow..mmg best lah kan..hehe..masuk tu duduk atas meja..ada org tlg bukak kan napkin tu..hahahhahahahahha, lucu lahhhh! Mamat india yang tolong buatkan. iskkk --. haha
Then, tggu Sultan dtg..lambat woooo..buat penat je dtg awl -.-

Then, baru saya tahu ni sempena sambut Birthday sultannn...ahahha, saya darim semkaa, wakil St, John..tu jee...ramai orang tu. haha..
Then, tggu makanan smpi, lambat seyhh. hha. then, makan2...desset diaaa! MAKK AIHHH..sedapnyaaaa!...JUMPA SENIORR! Kak Aina dgn Kak Adly Lyra..hehe..dorang dari UMP.. bestnyaa dah masuk universiti kan? huhu..hehe..dorang ajak pergi solat..hehehe..surau dia..maik aihh..sejuk gilaa! HAHAHHAA, pastu amik wuduk pki terompahh..kayyy tu pun nak cerita kan..haha
Then, dah makan tu masuk dewan tu balik..dorang tgh bagi anugerahh. haha..then, ada cake la..bla bla blaa..saya BALIKK! --.
Bosan lah nak tggu Sultan potong kek..kayy kayy kayy..tu je nak ceritaa. haha

A full credit to my mom for giving me her permission utk pergi dan terpaksa ponteng tusyen. haha
 & Jess Minn for inviting me..1Malaysia kan..
Hahahha..dan masa persembahan tu ada org nyanyi lagi jiwang and guess what? GUESS WHATTT! Sultan menangis...omg! HAHA, that song really touched his heart, well, i guess..how funny is that? haha
Balik dalam pukul 11 lebey kot..

Tu jelahh nak cerita..hehehe..
Peace and Love
Stay Tuned
Assalamulaikum




2 comments:

  1. waa! rugi nye i was not there! huhu..
    nyway, gud la if u enjoyed! ^^

    ReplyDelete
  2. Saya enjoyed? aha aha ahaha ahahahha.....tak langsung -.-

    ReplyDelete