BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 21, 2011

random

Assalamualaikum. haha. very very tertarik yang teramat sangat sungguh membaca entry Blog The Other Khairul tu. haha. where, thats true indeed. like seriously. haaaa, setuju giler!

Aku rasa korang sendiri dah tersedia aware dengan situasi cute girls always get the popularity kan? Kadang-kadang, blog awek tu comel tak best pun. Entry tulis pasal "Hari ni saya makan chokelat bersama pisang. Tapi tengok-tegok, ada 200 comments. Tapi bila awek yang tak comel tulis benda yang sama, mesti dapat kosong comment. Double standard. Well, mostly yeah. As for the Facebook, every hot girl just need a "Hmm" or "Hurm" or "..." or even sayings yang berlambak jumpa kat google search and then, guess what, seluruh lelaki akan like dan comment. Feeling like a boss. Feeling like sekali petik, 10 yang datang. Sekali on YM, 10 yang buzz. Sekali buka facebook, 10 likes. For ugly girl? Umm. Sorry, but you need to work hard for that.
True story. #theotherkhairul.

For ugly girl? Umm, sorry, but you need to work hard for that? oohh, terasa! ha ha -.- 
Haha. pelik gak. kadang-kadang pretty girls update pasal benda yang seriously like........erm, berpuluh like..even worst, beratus like. haha. apa-apa jelah.
Well, typical org kan, kalau prmpuan yang post benda2 mcm ni ni, for sure lah dia akan lable prmpuan tu sbgi JEALOUS. Well, obviously not. ada lah sikit -.-
Yala, pretty gals always got the chance. haihhh

                                                                                                                     Love, me.

2 comments: