BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 23, 2011

typical.

Well. Assalamualaikum. hehe. apa khabar rakyat sekalian? *over. hehe. yeahman. korang pernah tak rasa annoying kat someone bila dia bergambar mcm *aapapapapapaentah* mcm mengarut gila. kenapa kena kerutkan mata? ahh, nmpk mcm desperate. oi, ingt handsome ke gitu haaa? errr..mcm apa je. dorang ni mcm retarded tahu tak? uhhh..have I told you that they are annoying too? haha. kay. AAAAA. saya betol2 dan sememangnya nak tahu apa motif dorang buat gambar gituuuuuuu? apa? macho? ke....nmpk cool? or....nmpk....high class? to me, oh peh-lis, jgn perasan! Ah, whatsoever. haha. ahaaa, satu motifnya, saya rasa...xnak tunjuk eyebag? gitu kan? haha. jadah menda apa entah. then, perempuan or cute gals yang perasan lah kan. haha. kenapa kenapa kenapa dan kenapa dorang bergambar mesti kamera dari atas? kalau atas sikit tu tak mengapa lah..ni like atas sgt smpi mata putih je nmpk. hahahha. HOMAIGOD. *I pulak terover. ohhh, tak faham tak faham..nak tunjuk angle yang baik and pose yang menarik, gitu?  OR! nak tunjuk something yang....err...lepastu lepas tu..hahaa. kenapa nak muncungkan mulut? durrrr. nak tebalkan bibir ke apa ni? haha. dan kenapa perlu kembungkan pipi?!?!?!?! ANNOYING TAHU TAK? Well, to some people, maybe dorang akan ckp...wow...cutenya babe...to me. thats pathetic. mcm tak ada gaya lain. hahaa. dan lagi satu?! Perlu ke pki specs yang mcm nerd tu? trend? ahahaha. saya mmg suka troll org. Yea, like..whatthefactor? hahha. apa jaddah nak pki specs that makes you look like a nerdy? tak suka tak suka..whatever..gambar you kan..bukan gambar I pun. HAHAHA. but, not to say lah kan..comel jugak sebenarnya..kay..ni bukan nak kutuk or apa..just nak luahkan perasan. hehe. one thing, saya dah naik menyampah tgk style gmbar yg mcm tu! 

                                                                                                                     Love, me.

2 comments:

  1. hehe ! dusshh . kaw kaw giler ary ! HAHA
    sy sukung ! heee .

    ReplyDelete