BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 17, 2011

going gaga on iftar :)

Assalamualikum, hello peeps. hows ur Ramadhan so far? Me? yeahh. great. good. Iftar last Saturday was finger and feet licking. haha *Astaghfirullah* YEAH. For the first time of my life, 16years of my life, berbuka puasa dgn kawan2! HAHA. okay, hyper sgt -.- Ya ya ya..haha. yes, berbuka puasa di Sara Thai Kitchen, hell yeah. takyah nak jealous lah kan? kita org mana ada duit nak berbuka kat hotel bagai..lambat lagi..tunggu si dia ajak lah. hihihi. Oh Bambo -.-

Hehehehe, mulaa2, kumpul kat padang, haha. YES, siapa yang tak tahu padang tu apa? Meh la dtg Kuantan. YES, famous tau padang ni...sbb ada Bazaar Ramadhan -.- TAPI! Kita org tak buka kat situ. hahahha. tak best. tak tahu nak mkn apa. dah bnyk sgt choice and hectic. duhh, pening kepala duduk situ..then, ramai yang takboleh buka kat situ, apa lagi. HEADING TO SARA THAI KITCHEN AFTER MAGHRIB PRAYER. hehehe. mula berbuka minum air...then, solat dulu kat Masjid. Ahamdulillah. Anak sape la ni? haha. YES, solat kat masjid, penuh..haha. takdelah penuh sgt...yes, and one of my friend, Najwa nama dia. apa punya minah la dia ni..dia ni mmg, senget sikit..org tgh dok sedap solat, boleh dia pergi jerit dlm tempat solat tu..repeat! TEMPAT SOLAT! tu panggil Cikgu cikgu! And guess what? semua pandang. Astaga..tyme tu mmg malu gila la..agak terlopong gak mulut sy sbb terkejut...lawak doh..dah lah kuat jerit -.- Dorang mesti ingt, apa la budak2 ni...hahhahaha...well, act dorang jeles kot sebenarnya. Sbb dorang tak dpt jumpa cikgu dorang dalam tu. ahahah *taksabet* YES, dah solat tu...semua nak pki shawl..then, Shahida pun tolong pki shawl..hahaha. keakarlahh..Mula2 Jannah tlg ajar, habis kepala Farzana ditonyoh nya...hahahahahha..Jannah ajar punya la berejam -.- *takdelah smpi jam* hahaha. Selok kita org dlm Masjid..jakun lah kot..then, jalan kaki pergi Sara Thai. ada lah dalam 3km...takdelah jauh sgt..haha. Huhuhahauhuhaha tepi jalan mcm org gila -.- First time dapat keluar malam. heheheheheh. samapi ada yang terduduk tepi jalan..Jannah buat perangai montey dia..haha..lucu :D
Dah sampai Sara Thai tu, diri depan Restoran tu, dah masuk, keluar balik..mcm tak confident aje..org tgkkk..dah lah rombongan 9 org. haha..then, masuk jela apa lagi..cari tmpat duduk, order.hahaha. kita org paling kecoh dlm restoran tu..mmg best gila! TAKTAHU NAK CKP APA! Tgkp gambar tgkap gambar..waktu order tu, hahahahahaha...itu nak ini nak..then Shihida kata, jgn la order bnyk sgt, nanti membazir..saya buat bodoh aje..hahaha..lapar gila kot..dah order, kita org kira sendiri...hahaha..dorang tanya bawak calculator tak? haha..kita org kira budget sorang dlm rm8..kira murah lah tu kan? Then, lupa nak order ikan -.-
Panggil waiter tu..kita org panggil Abg bang bang bang, PEKAK GILA KOT WAITER TU! Ingt kita org takde duit ke nak bayar? haha. dia dtg buat muka bengang. cool sgt ke? jgn perasan k? Dah lah tak handsome! BOOO~ Order ikan, dia bla~ BENGANG NYAA! Sabor jela -.-
Then, nak cedok nasi dalam pinggan, guess what? Jannah buat tumpah nasi...hahhahahaha..terbalik menda letak nasi tu..lawak doh...semua pandang..malu gila tyme tu..hahhhaaha...boleh pulak dorang g kaut balik nasi tu..hahahaha...tapi takpe, jatuh atas meja je kot..kelakarlah dorang ni..tak boleh berhenti ketawa..and and and Im laughing while updating this post* Hahaha. yes, then makan....OMGGGGGG! Pinggan Jannah penuh gila...I mean it like seriously *okay, bnyk sgt ckp pasal Jannah*
Jom view picture :D
Inilah Jannah yang mereng tu..tgk dia pose pun tahu kan kan kan?
 HAHAHAHHA :D
Farzana, Me, Nina

Steam Asam Boi Fish..this was an A+

Fatin, Amira, Sarah.
Triple cutie fellow

Me and Nina, mata Nina mengancam. hahaha
Again :D

Jannah and Fatin ;D

Najwa and Top-model to-be :D *Shedalisa*

Saya, Farzana and Najwa! :D

Jannah, Fatin anddddd Mirah ;D

Saya..gambar ni mmg mengelirukan!


Ladiessss again :D
ME AND FARZANA -.-
Hahahahhaha. sorry for the TOO-MUCH-OF-PHOTO. Oh they are so awesome! HAHA. Walaupun baru tahun ni rapat, rasa mcm dah lama :D
Thankyou! Ok. like seriously, sy dah tak tahu nak tulis apa :D
Terima kasih atas layanan yang diberikan oleh sara thai :P
Thanks to Shahida, Farzana, Jannah, Najwa, Nina, Fatin, Amira Atiqah and Sarah :)
Oh, aha, lupa lupa..Farzana cerita dorang jumpa org gila. kesian Pak Cik tu :(
Dorang dgr Pak cik tu kata...Hari ni aku ada appointment..
Dan, sayaaaaa.. burst out loud! AHAHAHA. Then, baru teringt, tak baik ketawakan org wooo..saya ni jahat! :'(
Hehehe, maafkan saya ye Pakcik :)


P/S: Flavour Love, bila nak berbuka sama2? mcm takboleh je kan? ;) RINDU :*


                                                                                                                     Love, me.

1 comment: