BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 26, 2011

Rayaaaaaa!



Assalamualaikum. yea, RAYA, its coming. baju raya dah beli? haha. Raya kat mana? Cliche gila soalan. Well, raya tak raya..I have good news and bad news..Good news is, homework sikit gilaaa. like seriously serious sikit sesangat. haha..Alor Akar pecah rekod..yea..again..and the bad news is, homeworks sikit sbb cikgu nak suruh study..bukak sekolah, Selasa tu terus exam..whatthefactor? haha. sekolah lain lmbat lagi nak topikal 4, kita org dah masuk topikal empat..apa la pengetua ni..thats why I hate Alor Akar's pengetuaa..like hate so muchie muchie..seriouss, tak boleh tgk muka dia lama2, irritating..haha..what? Blog kan tempat untuk luahkan perasaan. en en en? Raya this year, I cant feel the groove. haha. Ramadhan month passed so like damn quickly, korang tak rasa? so what? saya rasa :3 Ouh, tadi kat sekolah, bersalaman dgn semua cikgu, em, serious terharu..heeeee, dapat peluk cikgu :D Like seriously, *takhabishabis serious, yela, nanti korang ingt saya mainmain* Hehe, tadi lepas bacaan Yassin, semua kumpul kat tapak perhimpunan dan bersalaman dgn cikgu..well, personally, i love the atmosphere..rasa tenang sangat.hehe. tgk murid bersalaman dgn cikgu, bergurau senda, bermesra-mesra, bermanjaa..what? hahaa. too exaggerated aitee? haha..but you get the gist, ritee? haaa, like so-so lahh. I just love it..kalau tgk dari jauh mcm..wahhhh..hehehe. okay, *TERover feeling* hehehe. I juz wanna wish SALAM LEBARAN. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN! HEHEE, walaupun belum lagi nak Raya, tapi saya takut tak sempat nak beritahu. hehe..sebab nanti balik kampung, tak boleh online..hehe. kalau ada kesempatan boleh ler. Kalau tak habis puasa, takleh rayaaaa.haha :P


Saya nak buat pantun!

Satu hari di hari raya,
Dua hari di hari raya,
Tiga hari di hari raya,
Empat hari di hari raya,
Selamat Hari Raya

ERKK, pantun apa entah -.-

Ni saya jupa dari laman sesawang..haha. skema gilerr xD

betik is papaya
rock is batu
sket lg nak raya
bagi la kad satu

this is kulit kerang
fish the ikan puyu
I cakap terus terang
I nak duit raye dari u

Amboi. haha xD

Okayy, ni ada Lagi xD
"Sir lump mad hurry rare year ideal fit tree moo lee year, ma half za hair bar teen two loose dairy hearty young eek class"

"Sorry... I baroo ball leadk dairy London"

**Well, it supposed to be Selamat Hari Raya Aidilfitri Mulia, maaf zahir batin tulus ikhlas dari hati yang suci.

Cukupah kot sampai di sini, lagi bnyk, lagi mengarot kang. hehehe. saya nak mintaaak maaf kat sesiapa yang saya pernah buat silappp..hehe..mesti bnyk kan? manusia mana boleh lari dari buat kesilapan, jalan je boleh..hahaa..mintaa maaf k? :) Raya ni marilah kita bermaaf-maafan. Memetik kata2 Shea, I really dont mean to hurt anyone in any way. Forgive me if I did, come`on! Forgive me for al my wrongdoings, Its raya btw :P


Happy Eid Mubarakk!
Salam Walfaizin
Love, me.

No comments:

Post a Comment