BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 1, 2011

weeeeee :)

Assalamualaikum. Alhamdulillah. hehe. dah habis puasa! :D WAITT-A-MINUTE! Dah habis puasa....satu hari. hehe. satu hari je kan? 29 to go! Chaoyok chaiyok. Tahu tak, sebenarnya sy lapar tau tadi. haha. pergi tusyen muka tak bermaya je. takpe, teruskan! HAHA, rugi lah kan kalau tak puasa. Tapi selalunya puasa tak cukup 30 hari kan? hehhe. bagus lahhh. berbuka tadi mkn mkn mkn...mkn nasi. Yeahhh..started with kurma and end it with BURPPP! Alhamdulillah :P HEHHEHE. Apa la yg saya mengarut tak sudah ni -.- Dah lah tu. hari ni tak pergi terawih. weeeee. hwork tak siap..walaupun hari ni cuti -.- TAHNIAH ALOR AKAR! Anda sgt prihatin kerana bagi cuti kat pelajar. EEEE, tak sabar nak rayaa!! Nak mkn rendang, nak mkn kuih raya, mkn lemang, ketupat. tak sbr jugak nak.......duit raya. hehee ^^ You know what, saya ada satu Aunty yang diva la konon sgt ni kan. *nyampah I you..auntie yang so called mak-datin-yang-fake-nak-dapat-gelaran-datin-tapi-tak-dapat-and-suka-ckp-besar-dia-fikir-dia-sorang-je-yang-kaya-dlm-dunia-ni. haha. HAMEK KAU! Astaghfirullah Al-Azim! :) Saya tanya dia..Nak duit raya! Tahu apa dia ckp, No, takboleh bagi duit raya sbb ******* taknak duit raya ni jadi kemestian bila dtg rumah org waktu beraya...tak elok. whatthefactor? durrr! Dah kaya, setakat rm1 tu apa la salahnya nak hulur2 sikit -.- Apa2 jelah. Dpat duit raya sape kata tak elok? haaaaa? Cuma kalau mintak duit raya je tak elok! -.- Kay, jgn baca, sy mmg suka mengarot! :)
P/S: Korang perasan tak? Hari ni 1st August! Wahhhhh. haha..dah masuk bulan lapan :')
Lagi 4bulan, habis lah tahun ini. ermmmm

Haaaa, mcm muslimah tak? huahuahuahauhau 
*amboi, terok benor ketawa.
Haha, ni saja je pki. kebosanan :)



                                                                                                                     Love, me.

No comments:

Post a Comment