BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 31, 2011

Believe

Yakin

Pasti 

Mampu 

Lakukan 

Yang 

Terbaik!

Jika kau fikirkan kau boleh, kau pasti boleh melakukannya!

Hehehe. no idea what to post! I love colours! :>
Ariana ;]


so yeah

Physics and Bio to go! Wish me lucks earthlings ;)
Sebenarnyaaa fikir nak habis exam cepat je ni. wahahaha. teruk betol!

.................................................................................


--> Sticknotes: Raya haji nak dekat. erm. malas. 
      rumah crowded lagi -..-
      

Ariana ;]

Friday, October 28, 2011

get real

Assalamualaikum. Stop trying to be like someone else. be you. no one is like you. no more hating yourself. love what you have. embrace what you have. everyone has insecurity. learn to love, every single part of yourself. gain confidence in yourself. remember that everyine may seem a certain way on a surface. you may want to be more like them. or have what they have. you only know half of it. you dont know what are behind those walls. you only know yourself. so be yourself. be real. love who you are. love your flaws. love all the imperfections. Know that you are not alone..know that

''Imperfect is stunning''


Ariana ;]

Thursday, October 27, 2011

You are the one who talks behind her and now you are the one who be friend with her. bla la!
Go die la Hipokrit! :P

Shortttttttttt update!

Well Assalamualaikum dan Hello. Just a sprinkle of update. I swear this post will be short.


Banyak wanita berpakaian tetapi hakikatnya telanjang.


Oooo, sorry for the harsh word --> Telanjang~
Mendalam kan maksud ayat ni? Yeah, really is.
Renungkan dan selamat beramah~ Hahaha. ikut tagline ustaz yang kat Hot.Fm tu x)


Sticknotes: I want my focus back. I need it to study for Bio w_______w
Ariana ;]

Tuesday, October 25, 2011

wisdom?

A relationship is not a test so why cheat?

^
|
|
|

Coolest question ever! haha
Btw, its true rite??
For couple out there :P

Friday, October 21, 2011

Yawn


Assalamualaikum! Quick post! I have no idea what to say and coz of that Im quite lazy to update my blog..Coz I got nothing to sayyyy! :) *pehal berulang ayat?* Abaikan~ So, mmg minggu exam ni kan? hehehe. So, Good Luck! Hehehe. Wish me luck too darl! Em, bestnyaaaaaaaaa tgk ex-smkaa belajar kat luar negara amik medical and surgery.woooo.Saya rasa saya tak mampu..bedah tikus jela~ O M G  Cakap pasal bedah tikus, hari tu kitaorg ada Rat Dissection! It was brilliantly awesome! Utter joy I say man~ Hahaha. tapi tapi tapi, mmg penat la..tak tahu sebab apa..lepas dah habis bedah tu baru rasa penat..then masa class Chemistry, tak focus. Adoi <.< So, nak tengok gambar tak? hihihihihi *ceh, cakap a quick post* Hahaha. masa mula2 nak siat kulit dia tu mcm tak confident aje. haha. lepas dah start, amboi, perasan mcm doktor bedah la pulak :/


Waaahh, do I look like a doctor? cehh -.-
My masterpiece. tyme ni dah start syok membedah.
Farzana and Me~
Sorry Lil Mice. Its good to expose your everything .
You are having your photoshoot with me :P
Be jealous :P Nvm. Sape yang amik Bio untuk form4 akan melalui jugak benda ini. Tapi yang tak bestnya ada sedikit perselisihan faham..Saya tak faham betol..Tak perlu la smpi nak bengang and sound orang..haihhh..biasalah dia tu, suka sangat buat hal jadi besar~ Sy tahu la awk yang beli tikus tu, bla bla bla..kitaorg tak suruh pun awk beli..sape suruh volunteer.Tapi terima kasih lah kan :) Terima Kasih sangat sangat! Terima kasih jugak kat cikgu sebab sudi buat dissection ni dan kami berkongsi kegembiraan dengan kelas Canggih! Weeee~ Buat pada hari yang samaaaa :D Happy!


Sticknotes: Please end this suffer week! *exam week* T.T Cant wait to end it.Addmath(x) Bio and Physics to go~ Please be nice! :) Sorry, Quick Post lah sangat kan. hihi ;)

Ariana :]

Friday, October 14, 2011

I have learned that no matter how good a friend is, they're going to hurt you every once in a while and you must forgive them for that. Dont you learn anything about friendship? Sometimes it's a good thing to have fake people in this world. It helps you find out who your real friends are. Benda dah lepas, buat apa nak ungkit? Org dah minta maaf..maafkan jela..stupid typical thinking~


*Friends are friends until they talk behind your back. Then they're backstabbers.

Tuesday, October 11, 2011

HEY

Assalamualaikum! Im damn damn damn tired and sick of you! What on earth are happening to you? GRRRRRRR! You know what is your ego level?! Damn high..out of my reach! And please, jgn ego sangat boleh tak? menyampah I~ Muka awk mcm muka nak mintak pelempang atau penyepak aje. haha. opppssss! GERAM! Saya dah penat bersabar dengan perangai awk tu! Kalau boleh, muka awk tu pun sy taknak teng\ok. ada faham?! Thanks :)


*wait, memandangkan manusia cepat terasa...please.not you! NO BUTTHURT! 

Monday, October 3, 2011

No caption cause Im...

Assalamulaikum. Just a sprinkle of update. Tadi ada Karnival Kerjaya kat SASICC. Which is not too awesome for me. tak tahu nak buat apa kat sana. andddddd...meh...nak bisik something...Me and my friends do something that is not good...shushhhh*whispering* Just that. And Im freaking tired! Dan saya tak tahu kenapa, cuma...saya penat, letih dan bengang. fullstop :)  Kadang-kadang saya rasa nak menjerit, meluahkan perasaan pada seseorang tapi dengan siapa? I need someone to talk too. Im just...depress. And this feeling killing me! *mendalam ayat. 


P/s: Saya perlukan orang yang betul2 matang mcm si dia tapi versi perempuan supaya lebih selesa nak berinteraksi. cehh -..-


Love, me