BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 21, 2011

Yawn


Assalamualaikum! Quick post! I have no idea what to say and coz of that Im quite lazy to update my blog..Coz I got nothing to sayyyy! :) *pehal berulang ayat?* Abaikan~ So, mmg minggu exam ni kan? hehehe. So, Good Luck! Hehehe. Wish me luck too darl! Em, bestnyaaaaaaaaa tgk ex-smkaa belajar kat luar negara amik medical and surgery.woooo.Saya rasa saya tak mampu..bedah tikus jela~ O M G  Cakap pasal bedah tikus, hari tu kitaorg ada Rat Dissection! It was brilliantly awesome! Utter joy I say man~ Hahaha. tapi tapi tapi, mmg penat la..tak tahu sebab apa..lepas dah habis bedah tu baru rasa penat..then masa class Chemistry, tak focus. Adoi <.< So, nak tengok gambar tak? hihihihihi *ceh, cakap a quick post* Hahaha. masa mula2 nak siat kulit dia tu mcm tak confident aje. haha. lepas dah start, amboi, perasan mcm doktor bedah la pulak :/


Waaahh, do I look like a doctor? cehh -.-
My masterpiece. tyme ni dah start syok membedah.
Farzana and Me~
Sorry Lil Mice. Its good to expose your everything .
You are having your photoshoot with me :P
Be jealous :P Nvm. Sape yang amik Bio untuk form4 akan melalui jugak benda ini. Tapi yang tak bestnya ada sedikit perselisihan faham..Saya tak faham betol..Tak perlu la smpi nak bengang and sound orang..haihhh..biasalah dia tu, suka sangat buat hal jadi besar~ Sy tahu la awk yang beli tikus tu, bla bla bla..kitaorg tak suruh pun awk beli..sape suruh volunteer.Tapi terima kasih lah kan :) Terima Kasih sangat sangat! Terima kasih jugak kat cikgu sebab sudi buat dissection ni dan kami berkongsi kegembiraan dengan kelas Canggih! Weeee~ Buat pada hari yang samaaaa :D Happy!


Sticknotes: Please end this suffer week! *exam week* T.T Cant wait to end it.Addmath(x) Bio and Physics to go~ Please be nice! :) Sorry, Quick Post lah sangat kan. hihi ;)

Ariana :]

No comments:

Post a Comment