BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 31, 2011

Last day of 2011

Assalamualaikum rakyat jelata yang dikasihi. erk. Over. Hehehe. Do you like my blog banner? I just renewed it. My friend said its  nice! Hihihihi. Yes setelah 2 tahun menggunakan blog I just knew how to make my own blog banner. How slow poke I am?! Its okay. Siapalah saya. Siapaaa siapa?! Emo balik. Well, its end of 2011 and yeahh 2012 coming. Tomorrow! Warghh. Next year dah SPM. Lagi stress memikirkan masalah addmath yang entah bila nak selesai. I know that Im stupid because I cant even handle this addmath. Kalau dah sambung belajar nanti mcm mana? Omg~ Tak dapat den nak bayangkan -.- Azam? Em. Azam tahun lepas pun tak tercapai. Sy cuma nak jadi yang tebaik untuk menggembirakan keluarga sy. Sy sentiasa azam gitu, entahlah dapat capai ke tidak utk SPM nanti. Siapa kita untuk menolak takdir Allah. I am Nobody. Oh and yes first week of school Saturday tu going to Singapore! Wahhhh. Dapat pergi Universal Studio lagi *show off* Like seriously. I am! Sy tak pegi mana mana pun cuti ni., And lmasa tu pegi USS dah lah tak dapat naik Battlestar Gallactica. Ahhhh. sakit hatinyaaa. Buat penat je masuk beratus ratus ringgit tapi tak dapat naik. Its kinda frustrating. And yes. I cried. Siapa saya nak menahan air mata ni daripada terkeluar sbb tak dapat naik benda tu? How childish I am. And yes, nak jalan puas puas kat sana nanti. Alaaaa. Singapura je kot -.- Kalau takde rintangan..hehe..tak sabarnya nak pergi. Okay. In 2011 I've alot to say. There's tears, smiles, happy day, sad day. Ahhh. bnyk sgt. Smpi tak sanggup nak ingt. Its hurt. Saya tak gembira pun pada tahun ni. But I still thank Allah for giving me rahmat to live and continue to live smpi nak masuk tahun baru dah pun. Alhamdulillah Ya Allah :') 2011 mmg bnyk rintangan hidup..Pasal keluarga, kawan semuanyalahh. I can say that it is not a good year for me. But still there's alot of people coloured my year. And make me smile. Next year which is esok *ha-ha* saya dah jadi budak Tingkatan 5. Tingkatan Lima?! Dan ada exam besar yang bakal sy lalui untuk menentukan masa depan sy. Honestly, Im afraid and bloody scared! *honest* Yes. Sy takut sangat sangat sangat. Tapi, hidup kan kedepan. Sy tak tahu mcm mana sy nak laluinyaaa! Oh Ya Allah :'( Emm. Kuatkan semangat sy dan permudahkanlah segala urusan. I dont believe in myself..Ke manakh kita pada tahun yang baru ini? ..Lets move on. Its just rotten chapter in the past . But dont close the book just turn the page..and the first chapter is 2012. Ahhhh. I cant stop thinking about spm..Sy tahu mmg SPM candidates mmg fikirkan pasal ni..I cant believe that I'll face it next year baby! :o I just want you to know that Im not strong not weak either. Its not that I wan to always win and be on top but I refused to be a failure. Who would want it btw? Emm. Till here. Toodles. Oh forgot! I've something for you :* Hahaha xD *tetiba mood genbira* -.- Did I just spelled GeNbira? Typo. Gembira. I know whats on your mind. Im a bimbo kan? haha *facepalm* Yes I know. I can just delete the n and type m rite? I know. Aahhhhh. Sorry for the long post and ayat yang bercelaru okie!

Haha. Its good? I know. Its sweet and yeah.
Nobody will forget this ugly face -,- Haha
Ariana ;>
Bye 2011 Hello 2012 

Thursday, December 22, 2011

Congrats!

Congrats to those pass with flying colours!
In Form 4 you will start to face killer subjets as Addmath and etc! *ahahahha Im being so freaking annoying.
To SEMKAA! Congrats too! I've been told that 91 students got straight A's! That is so freaking weird! Hahahha. such a huge number! It is very suspicious, dubious and questionable! But naahhh..congratulations anyway. You deserve the victory! 

Ariana ;>

Sunday, December 18, 2011

Flavour Love!

Assalamualaikum! Heee. Hari tu keluar dgn kawan2 pegi mega..Oh yaa. I've told about this in the previous post, aite? So, here's so picture utk tatapan mata anda! :>



Korang memang happening gila2! Gelak tak habis2 kan? Waaaaa. bestnyaaa!
Hope to meet you guys again soon and lets lepak lepak xD
Aida, you owe me Pizza :P
Bergambar kat Christmass Tree?! Haaaaa. Terharu, Mega Mall dah majuuuuu~
Till here. Toodless <3

Ariana ;>

Saturday, December 17, 2011

she came :D



The picture says it all ;)
Anissa Abu Khalid <3 you! Like seriously :)
When two bestfriends are together, movies, snacks, laughter, sleepover are all need. 
Hahaha. great time. xoxoxoxoxoxo
Mai la singgah lagi ;D

Ariana ;>

im back!

Hey, this iz me!
Guess what? Those are the picture of me yang baru bangun tdo and doing nothing..tukar baju pakai shawl and snap snap. OUT OF THE PURPLE! :O Haha, saya mengigau kot. Up to you whether you wanna believe it or not :P Camwhore gila -.-



Well, this holiday? Tak buat apa apa pun..nak cerita apa eh? Hahaha. Oh iya, last week keluar pegi ecm with gang FL! Ecm? Wait...not ecm but megamall :D Weeee. Tapi tak semua yang dtg..A few only..Itu pun sekejap sgt sgt sgt sgt! :P Cis. But its okay. Atleast dapat keluar <3 Then, after that jumpa Fatah kat Starbucks! Omg~ I tell you..He is so handsome! Damn it! Hahaha. lelaki lain pun akan jealous tgk wajah dia yang kacak tu -.- Hahaa. Tak tipu :D Then, kami pun berjalan-jalan smpi pukul 6pm..yeayy! Oh, aim saya ingt nak pergi kelas buat cake..tapi..mcm...tak..dapat...pegi...aje..cehh -.- Dan kalau boleh nak try buat oreo ice-cream cake! Mcm best je. Bukan mcm tapi mmg! Arghhh, I shud try..Saya ada bakat terpendam okay?! *erkkkkk! Nmpk sgt menipu. Sekolah is just around the corner! Holidays will over and school will take part! Ayat apa ni? Abaikan. Main point is, sekolah dah nak mula..Hwork dah siap? Emmm. hehehehe :') Kuantan hujan sentiasa. Sejuk je rasa. hehe. Jap, tetiba ckp pasal cuaca kan? Pelik kan? Aaahhh, apa-apa jela. Okay guys. Till here! Toodles! 

Ariana ;>

Friday, December 2, 2011

Holiday~

Assalamualaikum. Holiday? Mcm xde makna aje~ Tak pergi mana2 pun..next year dah SPM! :O Lama kan tak update bloogie ni? Alololololo..kesian diaaa~
Kelas dah start semalam. mengapaaa! Mengapaaaaa! Jeles betol tgk abg sy yang dah habis SPM tu! Like seriously, he can do everything he want. dah boleh amik lesen kereta okie?! Jeles tahap max betol leh. But yeah, its okay. I still have to study. But but but..rasa mcm dah hilang passion nak study! OMG! Bahayaaaaaa. I know. Sy sangat malas sejak kebelakangan ini. Kenapa kebelakangan? Knp x kedepanan? Okayz! Mengarut sudah! Hey, rasa rindu la kat kawan-kawan. harap dapat jumpa. InsyaAllah. Like seriously, I have no idea what to wrote. Thiz holz make my brain go rust! Hahahahaha. Broken English betol. Whatever! How was your holiday guys? Mesti gempak kan?! Mesti kan?! Kan?!! Kan!!! *emo* Oh maaf. Wait, do you know already about......zzzzz.....nothing actually! :D Kbye! :) Have a great great greattttt holidayyyy baby.