BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 17, 2011

im back!

Hey, this iz me!
Guess what? Those are the picture of me yang baru bangun tdo and doing nothing..tukar baju pakai shawl and snap snap. OUT OF THE PURPLE! :O Haha, saya mengigau kot. Up to you whether you wanna believe it or not :P Camwhore gila -.-



Well, this holiday? Tak buat apa apa pun..nak cerita apa eh? Hahaha. Oh iya, last week keluar pegi ecm with gang FL! Ecm? Wait...not ecm but megamall :D Weeee. Tapi tak semua yang dtg..A few only..Itu pun sekejap sgt sgt sgt sgt! :P Cis. But its okay. Atleast dapat keluar <3 Then, after that jumpa Fatah kat Starbucks! Omg~ I tell you..He is so handsome! Damn it! Hahaha. lelaki lain pun akan jealous tgk wajah dia yang kacak tu -.- Hahaa. Tak tipu :D Then, kami pun berjalan-jalan smpi pukul 6pm..yeayy! Oh, aim saya ingt nak pergi kelas buat cake..tapi..mcm...tak..dapat...pegi...aje..cehh -.- Dan kalau boleh nak try buat oreo ice-cream cake! Mcm best je. Bukan mcm tapi mmg! Arghhh, I shud try..Saya ada bakat terpendam okay?! *erkkkkk! Nmpk sgt menipu. Sekolah is just around the corner! Holidays will over and school will take part! Ayat apa ni? Abaikan. Main point is, sekolah dah nak mula..Hwork dah siap? Emmm. hehehehe :') Kuantan hujan sentiasa. Sejuk je rasa. hehe. Jap, tetiba ckp pasal cuaca kan? Pelik kan? Aaahhh, apa-apa jela. Okay guys. Till here! Toodles! 

Ariana ;>

No comments:

Post a Comment