BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 31, 2011

Last day of 2011

Assalamualaikum rakyat jelata yang dikasihi. erk. Over. Hehehe. Do you like my blog banner? I just renewed it. My friend said its  nice! Hihihihi. Yes setelah 2 tahun menggunakan blog I just knew how to make my own blog banner. How slow poke I am?! Its okay. Siapalah saya. Siapaaa siapa?! Emo balik. Well, its end of 2011 and yeahh 2012 coming. Tomorrow! Warghh. Next year dah SPM. Lagi stress memikirkan masalah addmath yang entah bila nak selesai. I know that Im stupid because I cant even handle this addmath. Kalau dah sambung belajar nanti mcm mana? Omg~ Tak dapat den nak bayangkan -.- Azam? Em. Azam tahun lepas pun tak tercapai. Sy cuma nak jadi yang tebaik untuk menggembirakan keluarga sy. Sy sentiasa azam gitu, entahlah dapat capai ke tidak utk SPM nanti. Siapa kita untuk menolak takdir Allah. I am Nobody. Oh and yes first week of school Saturday tu going to Singapore! Wahhhh. Dapat pergi Universal Studio lagi *show off* Like seriously. I am! Sy tak pegi mana mana pun cuti ni., And lmasa tu pegi USS dah lah tak dapat naik Battlestar Gallactica. Ahhhh. sakit hatinyaaa. Buat penat je masuk beratus ratus ringgit tapi tak dapat naik. Its kinda frustrating. And yes. I cried. Siapa saya nak menahan air mata ni daripada terkeluar sbb tak dapat naik benda tu? How childish I am. And yes, nak jalan puas puas kat sana nanti. Alaaaa. Singapura je kot -.- Kalau takde rintangan..hehe..tak sabarnya nak pergi. Okay. In 2011 I've alot to say. There's tears, smiles, happy day, sad day. Ahhh. bnyk sgt. Smpi tak sanggup nak ingt. Its hurt. Saya tak gembira pun pada tahun ni. But I still thank Allah for giving me rahmat to live and continue to live smpi nak masuk tahun baru dah pun. Alhamdulillah Ya Allah :') 2011 mmg bnyk rintangan hidup..Pasal keluarga, kawan semuanyalahh. I can say that it is not a good year for me. But still there's alot of people coloured my year. And make me smile. Next year which is esok *ha-ha* saya dah jadi budak Tingkatan 5. Tingkatan Lima?! Dan ada exam besar yang bakal sy lalui untuk menentukan masa depan sy. Honestly, Im afraid and bloody scared! *honest* Yes. Sy takut sangat sangat sangat. Tapi, hidup kan kedepan. Sy tak tahu mcm mana sy nak laluinyaaa! Oh Ya Allah :'( Emm. Kuatkan semangat sy dan permudahkanlah segala urusan. I dont believe in myself..Ke manakh kita pada tahun yang baru ini? ..Lets move on. Its just rotten chapter in the past . But dont close the book just turn the page..and the first chapter is 2012. Ahhhh. I cant stop thinking about spm..Sy tahu mmg SPM candidates mmg fikirkan pasal ni..I cant believe that I'll face it next year baby! :o I just want you to know that Im not strong not weak either. Its not that I wan to always win and be on top but I refused to be a failure. Who would want it btw? Emm. Till here. Toodles. Oh forgot! I've something for you :* Hahaha xD *tetiba mood genbira* -.- Did I just spelled GeNbira? Typo. Gembira. I know whats on your mind. Im a bimbo kan? haha *facepalm* Yes I know. I can just delete the n and type m rite? I know. Aahhhhh. Sorry for the long post and ayat yang bercelaru okie!

Haha. Its good? I know. Its sweet and yeah.
Nobody will forget this ugly face -,- Haha
Ariana ;>
Bye 2011 Hello 2012 

No comments:

Post a Comment